Företagets logotyp

Atmosphere Sweden AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Ali King

  • Siktgatan 1, 16250 Vallingby
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Atmosphere Sweden AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Atmosphere Sweden AB

Vi är ett städföretag som tänker mycket på miljön. Vår affärsidé är att utföra klimatsmarta städtjänster av hög kvalitet till ett bra pris. Vår vision är att skapa en ren atmosfär för dig och för världen!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Referenser

Flyttstädning 196 Kvm

Vi ville bara slänga iväg ett email och säga att städfirman som var där i lördags har gjort ett fullständigt fantastiskt jobb. Vi var där då för att ställa in ena bilen och MC:n i garaget, så vi träffade dem. De var ganska bestörta över hur skitigt det var - det var ju faktiskt fråga om sanering snarare än städning. Men vad de än hade i sina sprayflaskor, vill vi köpa tre av, haha. Helt otroligt vilken förbättring de lyckades åstadkomma. Vi var där idag också, och även om det fortfarande såklart luktar inrökt så var det första gången vi tog av oss skorna och vågade ta i handtagen. Så du kan definitivt rekommendera dem till andra!

Kontorsstädning

Atmosphere lever upp till sitt namn och levererar alltid effektiv städning av våra kontorslokaler. Deras personal är alltid noggrann och samtidigt flexibla nog att anpassa sig efter våra krav. Jag kan varmt rekommendera Atmosphere! - Ulas Albayrak, Scandinavian Radio Technology

Hemstädning

Från Atmosphere så blev jag trevligt bemött där ni var väldigt angelägna om att få höra kundens önskemål och förväntningar. Arbetet utfördes nogrannt efter dem önskemål jag haft med städningen och jag kände mig nöjd med arbetet ni utfört. Kan varmt rekommendera er vidare.

Omdömen

Atmosphere Sweden AB har inte fått något omdöme ännu.