Företagets logotyp

ARKITECO AB

Omdömen (0)

A

Mary Farazmand

  • Krokslätts Torg 7, 43137 Mölndal
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

ARKITECO AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om ARKITECO AB

ARKITECO är ett företag med kompetens och erfarenhet inom byggbranschen, Vi skissar, ritar och formger konstruktioner för både hus och landskapsmiljöer. Vi arbetar med bygghandlingar, bygglov för villor, flerbostadshus, fritidshus, ombyggnader, tillbyggnad, växthus samt planlösning för trädgårdar.

Vi på ARKITECO är seriösa och noggranna, därför tar vi era önskemål på störst allvar. Vår specialitet är inom byggprojektet (ritning, 3D modellering, idéskiss, kostnadskalkyl och myndighetskontakter) för både företag och privatpersoner. Vi har jobbat med både stora och små projekt.

-Design
Våra tjänster
Vill du bygga ut eller bygga om dit kontor eller din butik eller annan liknande verksamhet lämnar vi olika förslag (skissar, ritar, modeller) och har kunskapen att ansöka bygglov med ett bra och genomtänkt arbete för att också få bygglov.

-RITA och BYGGLOV
Vi ritar byggnader, skolor, förskolor, äldreboendeplanlösningar, ombyggnader och skapar en helhetsbild som förstås passar med vad du önskar med bästa möjliga resultat. Detta arbete underlättar att få bygglov.

-Våra tjänster Arkiteco
Arkitekter, byggingenjörer, samarbetspartner är bereda att hjälpa till med Arkitekt ritning, 3D visualisering, modellering, skisser, konsultering, rådgivning och förslag till din ide, bygglovsritningar och ansökan samt prisförslag inom båda bygg och trädgårdsmiljö. Vi respekterar kundens önskemål kring kvalitetekonomi och tidsplan.

-Vi har många år erfarenhet
Landskapsarkitekt
Arkitekt
Visualization

-Rita 2D och 3D projekt
Ritning 2d och 3d
göra 3D modellering
material, landskaps

-Göra små filmer
Vi kan göra små filmer för att se modellering innan bygget.
Rendering 3d projekt med många bilder och göra små filmer med ljudeffekter och olika årstid effekt.
(snö, regn,..).

-Att sätta igång arbete
Att hjälpa dig att skapa byggnaden eller trädgården som du drömmer och är funktionell, kommer vi hjälpa dig eller bygga åt dig med hjälp av våra seriösa och duktiga personal (arkitekter och byggingenjör) samt våra samarbetas partner.

För befintliga och tidigare projekt klicka här!

Låt oss starta ett nytt projekt.

Referenser

Kryddhyllan och Chaplin

Jag som VD på Kryddhyllan och Chaplin restaurang i Umeå är mycket nöjd med Arkiteco eller MF arbete för våra byggprojekt (uteservering, utökade lokalen) med ritning, kalkylering, ansökan hos hyresvärden, bygglov osv. Vi kan värmt rekommenderar henne och hennes företag till alla som är intresserade av att bygga om eller designa lokalen och ta kontakt med alla berörda myndigheter. Hon gjorde vårt uppdrag bra och överraskade mycket av er lokal. VD på Chaplin restaurang Umeå , Mr Bozaghian

Förskola

Hoppas allt är bra med dig. Vi har nu gjort klart handlingarna och skickat iväg allt förskolan landskapsritning till kommun. De var mycket nöjda med hela materialet och rektorn hälsade att han tyckte skolgården hade blivit riktigt bra. Rektorn var mycket nöjd med ditt förslag och hade inget att tillägga, ”det blev så som han vill ha den”. Lennart

Utmärkt arbete. Denna tjej har gjort utmärkt design, skiss, modellering, texturerings- och renderingskunskaper för vårat projekt. Designen passar in med vad jag vill ha, hon skapad machine 3d modellering med 2d plan och som bilder det är helt fantastik 3d modellering. Kenth

MF Holding AB

Jag VD på MF Holding AB har haft ett bra samarbeta med M.Farazmand under de senaste 3 åren med olika typer av arbete inom arkitektprojekt. MF har en gedigen bakgrund inom sitt område med ritning 2d/3d modellering projektering, bygglov osv. MF har med stort intresse och engagemang utfört sina åtagande galant, därför kan vi rekommendera henne och hennes företag och garanterar vi att hon kommer att göra ett bra jobb. Mer info mail: so@mfholding.se MF Holding AB VD/ Styrelseordförande Masoud Finström

Omdömen

ARKITECO AB har inte fått något omdöme ännu.