Företagets logotyp

A.P. Solutions AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Adam Platt

  • Fänriksgatan 12, 97631 Luleå
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

A.P. Solutions AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om A.P. Solutions AB

Välkommen!

A.P. Solutions är ett snickarföretag. Dess ägare Adam Platt är en erfaren snickare som har arbetat runt om i världen sedan 2007. Företaget grundades 2017 i Luleå. Företagets expertis ligger inom renovering, underhåll och andra snickeritjänster.

Kontakta oss gärna för att veta mer!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

A.P. Solutions AB har inte fått något omdöme ännu.