Företagets logotyp

Aneta Hemstädning i Tranås

Omdömen (0)

Kontaktperson

Aneta Ivanova

  • Vegagatan 3 A Lgh 1202, 57335 TRANÅS
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Aneta Hemstädning i Tranås ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Aneta Hemstädning i Tranås

Hemstädning
Att få hjälp med hemstädning frigör tid för annat, och avhjälper mycket av stressen många upplever i vardagen. Dessutom är du säker på att hemmet är skinande rent och ingenting blir glömt eller överhoppat.

Företagsstädning
Vi erbjuder städtjänster för företag och föreningar som behöver regelbunden städhjälp i form av kontorsstädning, trappstädning, butiksstädning samt kunder som behöver hjälp med mer tillfälliga arbeten. Tjänsterna skräddarsys efter kundens önskemål och förutsättningar.

Flyttstädning
Ska du flytta? Kraven för flyttstädning är väldigt höga, och då har du säkert mycket att tänka på, så låt oss sköta din flyttstädning.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

SRY Yrkesbevis

Läs mer

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. SRY utfärdar yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering.

Omdömen

Aneta Hemstädning i Tranås har inte fått något omdöme ännu.