Företagets logotyp

Am VS Service & Installation AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Mikael Adolfsson

  • Råsegelgatan 8, 723 56 Västerås
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Am VS Service & Installation AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Am VS Service & Installation AB

Ett litet företag med bred kompetens
Vi utför alla typer av VVS-installationer och reparationer inom hela Mälardalen. Från enklare servicearbeten till större entreprenader inom bostadssektorn och industrin.

Vi välkomnar både företag- och privatkunder.

Tillgängliga vardagar mellan: 07.00-17.00

Tveka inte att kontakta oss!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Referenser

Uponor AB

-Värmeåtervinning -kylanläggning -nödkyleanläggning -Div Service arbeten

Omdömen

Am VS Service & Installation AB har inte fått något omdöme ännu.