Företagets logotyp

AB TakSpecialisten Norrköping

Omdömen (5)

Kontaktperson

Robin Eriksson

 • Medlem på Dorunner sedan: 2016
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

AB TakSpecialisten Norrköping ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om AB TakSpecialisten Norrköping

PROFESSIONELLA TEAM

Kompetent personal med lång erfarenhet har gjort oss på TakSpecialisten bäst på de vi gör. Med höd standard på våra monteringar och byggnationer gör att vi kan ge dom bästa garantierna för våra produkter och utfört arbete

Kvalitet produkter

Marknadens ledande produkter inom Papp/virke/Taksäkerhet mm är något vi alltid följer upp och uppdaterar oss för att kunna leverera de bästa från de bästa !

Kundkontakten

Som kund är du alltid med i produktionen från start till mål med tydlig information från oss under byggets gång för att du skall själv få en inblick i vad som byggs/monteras. Bild dokumentation ges ALLTID ut till kund vid önskemål för att säkerhetsställa att beställt jobb har utförts .

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Referenser

Tegelpmläggning

Fullständig omläggning inklusive råspontsbyte. Fönsterinstallation mm

 

Omdömen

avatar

Supernöjd och Supersnabba arbetare

vi bytte ut vårt tak på 260 kvm, vi var i kontakt med Robin när vi gick i tankar att byta ut det och redan första kontakten var det förtroendeingivande bemötande. Vi valde Takspecialisten då vi fick bäst bemötande och bäst pris av dem. När väl bygget satte igång var det 2 grabbar som jobbade järnet, dessa grabbar var otroligt snabba och duktiga. Varje dag under bygget hade vi och Robin kontakt, han förklarade vad som de hade gjort under dagen och hur morgondagen såg ut. Att just få den kontakten varje dag betyder mycket då man känner sig trygg. Vi kan med 110 % rekomendera Takspecialisten i Norrköping AB. Ni kommer inte bli besvikna.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Läggning av plåttak 45 kvm, Vikbolandet

Bra kontakt, bra jobb, höll offerten, tidsplanen höll

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Köpa hjälp som ex takomläggningar kan inte bil bättre.

via Omläggning av papptak 12 kvm, Nyköping

Allt är till våran belåtenhet

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Byte av vindbrädor, Norrköping

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Bra!

via Trädfällning, Enskede

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga