Företagets logotyp

A3D-Projektering

Omdömen (0)

Kontaktperson

Henry Cardona, Arkitekt SAR/MSA

  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

A3D-Projektering ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om A3D-Projektering

Våra projekt omfattar planering och genomförande från skiss till bygguppföljning av olika arkitektuppdrag. Utöver det estetiska utformningen och funktionsplanering, lägger vi stor vikt vid kvalitetstänkande samt ekonomiska och miljömässiga aspekter.

Företaget grundades år 2004 och har idag ett nätverk av olika konsulter som medverkar för att uppnå dina önskemål. Du är välkommen att titta på vår hemsida och bilda dig en egen uppfattning om våra tjänster.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Konsultansvarsförsäkring

Läs mer

Konsultansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal.

Referenser

Kv. Kummelnäs 29:33, Nacka kommun

Utbyggnad av en tidigare sommarstuga för att rymma en familj med tre barn. Beställarens preferenser - naturfärgad, liggande träpanel med stora fönster och grånat trä, trädäck och uteplats.

 

Kv. Guldlaxen 30, Lidingö kommun

Taklyft på 1-plansvilla med en utökad boyta på ca 80 kvm. Övervåningens utformning med hänsyn till 2 extra sovrum, ett nytt badrum och alltrum.

 

Kv. Svärdfisken 23, Lidingö kommun

Ombyggnad av övervåningen och nedre plan. Taklyft och utbyggnad av befintlig tillbyggnad för att utöka boyta till ca 100 kvm. “Vi skulle behöva fler rum då vi har tre barn som gärna skulle vilja ha var sitt rum”...

 

Kv. Rösunda 16:1, Saltsjöbaden

Påbyggnad med ett nytt badrum på halva ytan av den befintliga balkongen med en taklösning som smälter in med husets arkitekturutformning. Ombyggnad av bef. sovrum samt få ett upphöjt undertak i sovrummet.

 

Kv. Sardinen 4, Lidingö kommun

Taklyft för att utöka nyttjandegrad. Ge möjlighet till att hela rummets höjd används optimalt på hela övervåningen. Ändra den befintliga planlösningen till ett större sovrum och badrum. Utöka utsikten över havet och gestalta kopplingen mellan den befintliga taket och det nya inkommande taket. Förlänga balkongen som är kopplad till badrummet i gemenskap med bastun. Redovisa byggnadens utformning med avseende på konstruktion och installationer med hänsyn tagen till arkitektprogrammets alla delar.

 

Kv. Måbäret 1, Sundbyberg kommun

Nybyggnad av tvåvånings flerbostadshus med gillestuga i källaren samt tvättstuga och förråd i komplementbyggnader. Byggnaden är invändigt anpassad efter beställarens behov. - Fasader, lärkträ ytbehandlat med lasyr färg. För kontrast används två olika toner. - Yttertak, plåt - typ aluminium.

 

Omdömen

A3D-Projektering har inte fått något omdöme ännu.