2

2P Bygg i Åsa AB

Omdömen (0)

2

Patrik Lif

  • Hultavägen 37C, 43955 Åsa
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

2P Bygg i Åsa AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om 2P Bygg i Åsa AB

2P Bygg i Åsa AB är ett företag med professionell och personlig service. Vi utför de flesta typer av bygg- och snickeriarbeten såsom renovering, ny- om- och tillbyggnad av hus, lägenheter, kontor och lokaler.

Önskas helentreprenad har vi ett inarbetat samarbete med erfarna och kompetenta elektriker, rörläggare, plattsättare och ventilationsmontörer.

Vi är angelägna om personligt bemötande, då vi vet att våra kunder värdesätter en god kommunikation för att känna sig trygga under byggtiden.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

2P Bygg i Åsa AB har inte fått något omdöme ännu.