Hitta fler kunder

Vi hjälper hantverkare och tjänsteföretag som behöver fylla luckor i kalendern eller som vill ta nästa steg och expandera verksamheten. Hos oss får du:

  • En skräddarsydd företagsprofil
  • Bevakning av rätt jobb
  • En kontaktperson
  • Medlemsförmåner hos bl.a. OKQ8 och Mercedes Benz

Bli medlem på 2 min

Det säger medlemsföretagen om Dorunner

VD på Dizons el, Jay Dizon, med sina två kollegor sittande på deras firmabil

"Oavsett hur stora vi blir så kommer vi alltid att jobba med Dorunner, det är den bästa reklam vi kan få"

Dizons el är företaget som gick med i Dorunner våren 2017, som på bara 6 månader fått över 50 omdömen från nöjda kunder, och nu är ett av Dorunners mest eftertraktade elföretag. De är i dagsläget fem anställda som jobbar heltid och ytterligare en på deltid, men skulle behöva anställa två till som kan starta redan imorgon – till stor del tack vare Dorunner.

 
6 anställda på Myskje Måleri i samband med Hantverkargalan 2018

"Vi jobbar med Dorunner för att inte behöva sitta och vänta på att kunderna ska ringa"

2014 gick Myskje Måleri med i Dorunner och är idag ett omtyckt bolag med nästan 50 omdömen på sin profil. Thomas berättar att de började med en försiktig investering i Dorunner för att se hur tjänsten fungerade och om det kunde vara något för dem men har under åren som gått successivt ökat på den investeringen.

 
Said Sloyev med sina fyra kollegor utanför Finemang Städ och Flytt ABs kontor i Norrköping

"Det brukar börja med att nya kunder sett våra omdömen och i första samtalet säger ’jag såg era omdömen och ni verkar vara väldigt bra"

Idéen var enkel - erbjuda någonting som inte alla hjälper till med, till konkurrenskraftiga priser. Finemang Städ och Flytt lämnar alltid en nöjd kund-garanti och ser till att du som kund inte kommer hem och är missnöjd med jobbet som de utfört.

 
Martin Barkar, ägare på Siljans Bygg och Entreprenad AB, står i ett trapphus

Bygga företag utan hemsida? Absolut!

Först och främst gillar jag konceptet med att kunder får möjlighet att hitta duktiga hantverkare. Jag har tidigare testat andra offertförmedlingar så jag visste ju om att det fungerade. Sen valde jag att bara köra med Dorunner eftersom Dorunner är mer gemytligt och har ett skönare tempo med inflöde av kunder och medlemsföretag. Dessutom är konkurrensen om uppdragen lägre hos Dorunner

 
Martin Lindqvist och Hampus Engström, ägare på Lindqvist och Engström, står framför sin firmabil i Bromma.

Ett smörgåsbord av jobb var det som lockade med Dorunner för Lindqvist & Engström

Martin minns när de själva var nystartade, han vet att man inte går in med starkt självförtroende till en början. Därför är goda omdömen och referenser jättebra för att kunna sträcka på sig lite extra när man går in i mötet med kunden. Det är absolut en av framgångsfaktorerna för oss i vårt arbete med tjänsten Dorunner, menar Martin

 
Mattias Holmgren, VD för Buskhaga städservice, står framför deras kontor i Karlstad

"Vi arbetar inte med städning, vi hjälper människor få tid till livet"

Buskhaga hemservice är en av mellersta Sveriges största aktörer inom städbranschen. Ett bolag som på ett par år har växt till över 100 anställda och med ett imponerande stort verksamhetsområde fokuserat sig kring just mellersta Sverige.

 
Samla omdömen
Lägst konkurrens
Trygghetsgaranti

Så fungerar det

Företagspresentation

Som medlem får du en egen Google-optimerad profil på Dorunner. Här kan du beskriva ditt företag och skylta med dina omdömen, certifikat samt referensbilder.

Uppdrag direkt

Är du ute på jobb och har lite tid till att jaga nya kunder? Möt din potentiella kund direkt i mobilen. Använd vår app DorunnerPRO eller få uppdragen direkt till mailen.

Samla omdömen

92% tycker att det är mycket viktigt att tjänsteföretaget de anlitar har goda omdömen. Dorunner hjälper dig att samla in dessa från dina kunder. Det kommer hjälpa dig få fler jobb.

Varför ska man välja Dorunner?

Se vad våra andra medlemmar har att säga om fördelarna med Dorunner

Årets Hantverkare logo

Dorunner presenterar Årets Hantverkare ®

Årligen koras Sveriges bästa hantverkare baserat på kunders röster och nomineringar. Ett initiativ som gynnar och hyllar branschens bästa företag.

Årets hantverkare
Dorunner App

Få notifieringar direkt när ett uppdrag kommer in. Kontakta kunden direkt via appen.

För att använda appen behöver du ett konto på Dorunner. Om du är osäker ring kundtjänst 08-580 800 05.

Senaste månaden har vi fått in 3266 förfrågningar som granskats och godkänts.