Vill du bli en del av

Hantverkargalan 2023?

Nå ut till Sveriges bästa hantverkare

Stöd galan

Genom att sponsra Hantverkargalan står du bakom branschens mest prestigefulla utmärkelse och hjälper oss i arbetet att uppmärksamma och hylla branschens bästa inom bygg, el, måleri, VVS, golvläggning samt badrumsrenovering.

Aktivering mot er målgrupp

Årets Hantverkare når ut till 5000 hantverkare, 100 000 röstande kunder och upp till 500 proffs som fysiskt samlas på den årliga Hantverkargalan på Hamburger Börs. Genom sponsorskap får du möjlighet att nå ut till de bästa företagen i branschens, helt enkelt.

Ett gemytligt samarbete​

Vårt primära mål med sponsorskapet är att både ni som samarbetspartner samt vi som arrangör ska gå ur som vinnare. Därför värnar vi om det individuella samtalet och ser till att tillsammans ta fram ett unikt upplägg som gynnar oss båda.

Vad innebär sponsorskapet?

Beroende på vilket samarbete du är intresserad av kan vi erbjuda olika typer av partnerpaket. Vi vill erbjuda dig ett så bra kommersiellt värde som möjligt och för oss är det viktigt att din investering ger resultat. Här nedan presenteras tre olika partnerpaket som ni kan ta del av. Kontakta oss så ser vi till att ta fram det bästa alternativet för er.

Vilka är vi?

Vi som står bakom Årets Hantverkare och Hantverkargalan heter Dorunner och är ett medlemsnätverk med runt 50 000 tjänsteföretag. Tjänsten vi erbjuder är en förmedlingstjänst där privatpersoner, bostadsrättsföreningar eller företag enkelt kan lämna en förfrågan på tjänster inom ROT och RUT, och därefter få upp till 5 offerter från våra granskade företagsmedlemmar.

Vi har en långsiktig och stabil ägarkrets med bland annat Daniel Kaplan, Karl Johan Persson, NFT Ventures samt mediaprofilen Peter Settman.

Berätta mer

Årets Hantverkare och Hantverkargalan startades 2015 som ett initiativ från Dorunner för att identifiera Sveriges bästa hantverkare. Galan har sedan dess varit en succé i branschen och engagemanget växer sig större för varje år.

Som sponsor till Hantverkargalan får du alltså direkt kontakt med din målgrupp och ett stort kommersiellt värde. Här träffar du också såväl befintliga som potentiella nya kunder.

Berätta mer

Låter det intressant?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi er!