hantverkargalan logo

Är ni årets hantverkare 2020?

bild på galans middag

Om Hantverkargalan

I maj går Hantverkargalan av stapeln på Hamburger Börs i Stockholm. Det förväntas över 400 sittande gäster; vinnare, nominerade och branschfolk. Galan är en motvikt till den negativa publicitet som omger branschen i stort (med TV-program som Fuskbyggarna, Byggfällan osv.). Vi väljer istället att uppmärksamma de bästa hantverkarna som har yrkesheder, och nöjda kunder.

vinnare tar emot pris och diplom

HUVUDSPONSORER

dorunner logo
100 proffs logo
findukat bord på hantverkargalan

PRISCEREMONI

Hantverkargalan har till syfte att identifiera och hylla branschens bästa elektriker, målare, rörmokare och byggare. Ni säkerställer att vi har värme, ljus och tak över våra huvuden. Ni kommer när man ringer och ni löser våra akuta problem. Ni har hyllats av era kunder och får nu svenska folkets uppmärksamhet.

översikt av galans middag

OM ÅRETS HANTVERKARE

Priset Årets Hantverkare delas ut i kategorierna; Snickare/Bygg, Elektriker, Rörmokare och Målare. Priset grundar sig på omröstning och företagets professionalism (välskött ekonomi, branschcertifieringar etc.). Via verktyg här på åretshantverkare.se kan du som företagare insamla röster och tävla om branschens mest prestigefyllda pris.

Partners

100% proffs logo
depalma logo
bigbag logo
okq8 logo
dorunner logo
hantverksdata logo
mercedes logo

Mediapartners

rock klassiker logo
byggvärlden logo
hantverkaren logo
fastighets fakta logo
byggfakta logo