Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
{[ message.text ]}

Innergård BRF Äpplet 5

Stockholms län, Stockholms kommun

Vi är en bostadsrättsförening på Kungsholmen med ett gatuhus och ett gårdhus med två lägenheter. Vi har också en liten gård som vi sköter och nyttjar gemensamt. Till våren kommer vi att göra om fasaden mot gården liksom muren mot angränsande innergårdar. Vi har då också för avsikt att sätta upp balkonger mot gården. För de bostadsrättsägare som bor på nedre botten har det diskuterats om dörr direkt ut till gården och ev. en egen liten uteplats. I samband med detta skulle vi behöva professionell hjälp att designa om gården så att den kan svara mot bostadsrättsföreningens olika behov. I uppdraget ingår; - Ta del av och beakta de prioriteringar som medlemmarna tidigare har redovisat. - Särskilt tala med de som bor på nedre botten och i gårdshuset. - Ta fram en eller flera idéskisser. - Presentera förslaget (n) för medlemmarna. - Ta fram slutgiltigt förslag. Gården är idag delvis belagd med kullersten och har ett antal buskar och träd. Ytan är relativt liten kanske 20x30 meter där gårdshuset upptar en del.

  • Uppdragsgivare Privatperson
  • Tidplan
Upphandling avslutad

Vill du göra som Ingrid i Stockholm? Begär gratis offert på Landskapsarkitekt

Just nu

Genom Dorunner fick vi snabbt kontakt med en bra städfirma. Rekommenderas.

Madeleine Larsson, Stockholm

Verkligen en perfekt tjänst för den som vill få offerter på ett smidigt sätt. Klockren tjänst!

Susanna Ekendahl-Lundin, Kalmar

Inget tjafs utan raka besked, direkt. Utmärkt! Kan därför rekommendera Dorunner som en bra affärspartner.

Patrik Rosén, Stockholm

Tjänsten är genialisk, beskriver mitt behov på 2 sekunder och sen sitter jag bara och väntar på att bli kontaktad. Konstigt att inte alla använder Dorunner…

Björn Petterson, Stockholm

En mycket genomtänkt och seriös tjänst som underlättar sökandet efter det bästa priset och pålitliga hantverkare. Kommer garanterat att använda mig av Dorunner igen inför nästa renovering!

Emil Svärd, Stockholm

Senaste veckan har 1818 uppdragsgivare fått hjälp, idag är det din tur.

Gör en offertförfrågan