Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
{[ message.text ]}

Fastigheten (Virginsgatan 18 A och B i Kålltorp, Göteborg) omfattar 10 lägenheter i två trapphus med källare och vind plus en tvättstuga och ett cykelrum. Gräsyta med kullerstensgångar. På gården finns även en inhägnad plats för avfallskärl. Jag vill lägga ut fastighetsskötseln så att min närvaro inte är nödvändig för att allt ska fungera. Jag har fått ett anbud och vill att de anbud jag nu får in täcker in följande områden på något sätt: - kontakt med hyresgäster (meddelanden och felanmälan), med åtgärd från felanmälan utförd senast inom 48 timmar om inte annat avtalats eller varor leveranstider förhindrar detta - tillsyn av fastigheten och lämpliga åtgärder i allmänna utrymmen, gårdar och gångar, port och utanför entréer, fjärrvärmeanläggning, kontrollera expansionskärl med påfyllning vid behov, tvättstugor, utföra lamp-/lysrörsbyten, hindra uttorkning av brunnar, hålla utvändiga brunnar rena för att hindra översvämningar, smörja lås, justera dörrstängare. Utföra erforderlig halkbekämpning och snöröjning. Skötsel av gårdsplatsen med avfallskärlen. Luftning av radiatorer i allmänna delar av fastigheten samt enstaka i lägenheter vid behov. I övrigt med sunt förnuft utöva och rapportera för god ordning i fastigheten. - klippa gräs och buskar samt rensa rabatter så att ett snyggt och vårdat intryck ges av fastigheten. - utföra sopning av cykelrum, apparatrum och av vinds- och källargångar (minst 2 ggr/år) - justeringar och reparationer i lägenheter och allmänna delar av fastigheten där tidsåtgången ej är mer än 30 minuter och inte kräver specialkunskap. - mot debitering utföra reparationer som tar mer än 30 minuter. - till fastighetsägaren anmäla behov av reparationer och arbeten som inte kan utföras av fastighetsskötaren - dela ut hyresavier och meddelanden samt plocka ner inaktuell information från anslagstavla - byte av portkoder - namnbyte på lägenhetsdörrar och entré - nyckelhantering för fastigheten (extra nycklar efter beställning samt vara anlitade hantverkare/konsulter behjälpliga för tillträde till fastigheten Längs med fastigheten går en trottoar. Särredovisa vad året-runtunderhåll av den skulle kosta. Särredovisa gärna även andra områden som ni skulle kunna hjälpa till med. Jag är tacksam för svar snarast möjligt.

 • Uppdragsgivare Privatperson
 • Tidplan
Upphandling avslutad

Vill du göra som Fastigheten Virginsgatan 18 i Göteborg? Begär gratis offert på Ekonomisk förvaltning

Just nu

 • Daniela bad om offert för Rörmokare, Malmö 2017-10-18 07:18:52

 • CoffeeDymn bad om offert för Flyttfirma, Göteborg 2017-10-18 07:13:32

 • Felix bad om offert för Bilverkstad, Lund 2017-10-18 07:08:41

 • åke bad om offert för Hyra förråd & Magasinering, Tranås 2017-10-18 07:02:42

 • Elsie-Marie bad om offert för Rörmokare, Olivedal/Masthugget 2017-10-18 06:04:32

 • Sarah bad om offert för Staket & Grind, Malmö 2017-10-18 06:01:46

 • Shantha bad om offert för Köksrenovering, Ödåkra 2017-10-18 05:13:19

 • Kari bad om offert för Golv, Lunden/Härlanda 2017-10-18 04:22:09

 • Kari bad om offert för Golv, Lunden/Härlanda 2017-10-18 04:19:55

 • Sandra bad om offert för Elektriker, Helsingborg 2017-10-18 04:17:01

Genom Dorunner fick vi snabbt kontakt med en bra städfirma. Rekommenderas.

Madeleine Larsson, Stockholm

Verkligen en perfekt tjänst för den som vill få offerter på ett smidigt sätt. Klockren tjänst!

Susanna Ekendahl-Lundin, Kalmar

Inget tjafs utan raka besked, direkt. Utmärkt! Kan därför rekommendera Dorunner som en bra affärspartner.

Patrik Rosén, Stockholm

Tjänsten är genialisk, beskriver mitt behov på 2 sekunder och sen sitter jag bara och väntar på att bli kontaktad. Konstigt att inte alla använder Dorunner…

Björn Petterson, Stockholm

En mycket genomtänkt och seriös tjänst som underlättar sökandet efter det bästa priset och pålitliga hantverkare. Kommer garanterat att använda mig av Dorunner igen inför nästa renovering!

Emil Svärd, Stockholm

Senaste veckan har 1795 uppdragsgivare fått hjälp, idag är det din tur.

Gör en offertförfrågan