Byte av dimmers, Vasastan

Stockholms kommun
 1. Elektriker/
 2. Elinstallationer/
 3. Stockholm/
 4. Byte av dimmers, Vasastan

Uppdrag:

Jag undrar om jag kan få en offert: Det gäller byte av dimmer i min bostad (utseende eljo/schneider Trend, i reglad gipsvägg, hus byggt 2000). Se bilder för lättare förståelse. Idag finns 2 kretsar som styrs av en tudelad strömbrytare. ”Halva” strömbrytaren har dosdimmer till en dimrad takkrona med 30 lampor à 15 w. Den andra ”halvan” är utan dimmer och går till en helt annan taklampa. Rummet har installationer av typen Eljo/schneider Trend. Problemet: Dosdimmern har gått sönder. Den måste klara ca 500 w (30 x 15 watt, ljuskrona). Idé: Byta till vriddimmer Schneider /eljo 630 w, art nr 1370690 (trend) samt lägga den andra kretsen i en ny komplementerande dosa omedelbart intill, alltså gå från Trend 1-fack till 2-fack. Info: Utåt rummet är det tapet på gipsskiva. Det finns idag 1 dosa samt 2-delad strömbrytare för 2 kretsar. Huset är byggt 2000. Jag kan skicka bild på befintlig strömbrytare samt på dosdimmern som är sönder. Samt bild på hur man gjort i ett annat rum där vriddimmer och strömbrytare till 2 olika kretsar ligger i 2-fack Trend bredvid varandra så som jag gissar vore bäst. (Eventuellt tilläggsuppdrag: snygga till några sladdar till takarmatur , sladdar som idag hänger från vägguttag ca 2,80 cm över golvnivå ut till taklampor men som ev kan spikas snyggare) (Eller finns en enklare lösning så som idag med bibehållen trappdimmer o kluven strömbrytare? )

Specifikation:

Postort

Stockholm

Uppdragsgivare

Privatperson

Tidplan

19 May 2021

Omdöme

avatar


 • Omdöme
 • Service
  5 / 5
 • Kvalitet
  5 / 5
 • Pris
  3 / 5
Verifierad av dorunner logga

Vill du göra som Johan i Stockholm? Begär gratis offert på Elinstallationer

Begär gratis offert

Offertförfrågningar i närheten

Detta säger andra om Dorunner

Rekommendation Björn Petterson

Tjänsten är genialisk, beskriver mitt behov på 2 sekunder och sen sitter jag bara och väntar på att bli kontaktad. Konstigt att inte alla använder Dorunner…

Björn Petterson, Stockholm

Rekommendation Patrik Rosén

Inget tjafs utan raka besked, direkt. Utmärkt! Kan därför rekommendera Dorunner som en bra affärspartner.

Patrik Rosén, Stockholm

Rekommendation Madeleine Larsson

Genom Dorunner fick vi snabbt kontakt med en bra städfirma. Rekommenderas.

Madeleine Larsson, Stockholm

Rekommendation Josefine Grahn

Riktigt bra tjänst! Jag fick svar inom 30 minuter ifrån tre företag, så kunde jag läsa deras omdömen och enkelt bedöma vilket företag jag ville använda. Nu använder jag Dorunner varje gång jag behöver hjälp med något hemma.

Josefine Grahn, Göteborg

Rekommendation Susanna Ekendahl-Lundin

Verkligen en perfekt tjänst för den som vill få offerter på ett smidigt sätt. Klockren tjänst!

Susanna Ekendahl-Lundin, Kalmar

Rekommendation Emil Svärd

En mycket genomtänkt och seriös tjänst som underlättar sökandet efter det bästa priset och pålitliga hantverkare. Kommer garanterat att använda mig av Dorunner igen inför nästa renovering!

Emil Svärd, Stockholm

Senaste månaden har 5624 uppdragsgivare fått hjälp, idag är det din tur.

Begär gratis offert