Elinstallationer, Västerås

Västerås kommun
 1. Elektriker/
 2. Elinstallationer/
 3. Västerås/
 4. Elinstallationer, Västerås

Uppdrag:

Jag bor i ett hus som är byggt 1958 och det har under åren blivit flera nya elinstallationer. Många av dom senare installationerna är rätt installerade med jordfelsbrytare, men jag har märkt att några installationer behöver ses över. Jag vill få ett skåp med automatsäkringar installerat för den el jag har i huset och att en elektriker ser över vad som i övrigt kan behöva fixas. Jag ska försöka skriva ner alla dom elinstallationer som jag har. Av någon anledning så ser det ut som att det finns väldigt mycket elgrejer i huset fastän det inte är speciellt stort. Jag har el i mitt garage och att även min garageport som öppnas med fjärrkontroll eller en tryckknapp i garaget. Jag har ett litet garageförråd sedan några år på tomten, som är en bostadsanpassning för min elrullstol den har jordfelsbrytare. Vid min farstukvist har vi ett eluttag sedan tidigare. Jag har ett växthus där vi har dragit el den har jordfelsbrytare. På min altan så har vi några infravärmare och ett eluttag, där har vi även en sladd som går igenom väggen in till kökets eluttag. I köket så har vi kyl frys spis ugn diskmaskin köksfläkt och micro, där har vi även nåt eluttag och sladd som ser ut att behöva lite översikt. Inne i mitt hus så har det gjorts en del handikappanpassningar i badrummet för ett par år sedan. Vi har även en luftvärmepump installerad för ett par år sedan som bostadsanpassning. Sen så ser det ganska likadant ut som hos många andra hus. I vardagsrummet fanns det sedan tidigare ett par eluttag, där så installerade vi in en kamin för ca 15 år sedan med en fläkt i. I vårat gästrum har vi eluttag sedan tidigare. I vårat datarum har vi ett eluttag sedan tidigare. I vårat sovrum har vi ett eluttag sedan tidigare. Vid elskåpet har vi en lampkontakt som behöver bytas. I våran gillestuga så finns det ett eluttag sedan tidigare. I tvättstugan så har vi tvättmaskin och torktumlare. Där så måste eluttaget ses byttas. Vi har även en liten bastu som fanns i huset sedan tidigare, där fungerar det numera som ett förråd.

Specifikation:

Postort

Västerås

Uppdragsgivare

Privatperson

Tidplan

Flexibelt

Fastighetstyp:

Fristående hus (villa)

Tjänsten omfattar dessa moment:

Många mindre uppgifter

De berörda el-ledningarnas ålder är:

mer än 25 år

Omdöme

avatar

Bra kommunikation


via Elinstallationer, Västerås

Han kom hit och gjorde dom elinstallationer han skulle göra. Han var även bra på att hålla tiderna när han skulle vara här. Det pris som han hade lämnat offert på höll han med. Honom kan jag rekommendera. Kenneth

Svar från Electrical Installation & Control Technologies (EICTS)

Tack

 • Omdöme
 • Service
  5 / 5
 • Kvalitet
  5 / 5
 • Pris
  4 / 5
Verifierad av dorunner logga

Vill du göra som Kenneth i Västerås? Begär gratis offert på Elinstallationer

Begär gratis offert

Offertförfrågningar i närheten

Stenläggning, Västerås
inkom för 7 timmar sedan
Dragning av el i kök, Västerås
inkom för 21 timmar sedan
Målning av tak, Västerås
inkom för 1 dag sedan
Lagning av avlopp, Västerås
inkom för 3 dagar sedan
Rördragning, Västerås
inkom för 3 dagar sedan
Gjuta platta, Västerås
inkom för 3 dagar sedan
Rökgångar i skorsten, Västerås
inkom för 3 dagar sedan

Detta säger andra om Dorunner

Rekommendation Björn Petterson

Tjänsten är genialisk, beskriver mitt behov på 2 sekunder och sen sitter jag bara och väntar på att bli kontaktad. Konstigt att inte alla använder Dorunner…

Björn Petterson, Stockholm

Rekommendation Madeleine Larsson

Genom Dorunner fick vi snabbt kontakt med en bra städfirma. Rekommenderas.

Madeleine Larsson, Stockholm

Rekommendation Josefine Grahn

Riktigt bra tjänst! Jag fick svar inom 30 minuter ifrån tre företag, så kunde jag läsa deras omdömen och enkelt bedöma vilket företag jag ville använda. Nu använder jag Dorunner varje gång jag behöver hjälp med något hemma.

Josefine Grahn, Göteborg

Rekommendation Patrik Rosén

Inget tjafs utan raka besked, direkt. Utmärkt! Kan därför rekommendera Dorunner som en bra affärspartner.

Patrik Rosén, Stockholm

Rekommendation Susanna Ekendahl-Lundin

Verkligen en perfekt tjänst för den som vill få offerter på ett smidigt sätt. Klockren tjänst!

Susanna Ekendahl-Lundin, Kalmar

Rekommendation Emil Svärd

En mycket genomtänkt och seriös tjänst som underlättar sökandet efter det bästa priset och pålitliga hantverkare. Kommer garanterat att använda mig av Dorunner igen inför nästa renovering!

Emil Svärd, Stockholm

Senaste månaden har 5114 uppdragsgivare fått hjälp, idag är det din tur.

Begär gratis offert