Hjälp med altan och trädgård, Norrköping

Norrköpings kommun
  1. Anläggningsarbeten/
  2. Anläggningsarbeten/
  3. Norrköping/
  4. Hjälp med altan och trädgård, Norrköping

Uppdrag:

Hej! Vår dotter behöver hjälp med sin altan och trädgård. Min roll är att hjälpa henne att hitta en entreprenör som är intresserad av jobbet och kan ge oss en offert. Utförandetid, någon gång under våren eller tidigare. Jobbet är enligt följande beskrivning: Altanen: Lägga ca 16 kvm granitplattor, 49 st, på delvis förberedd altanyta. (Granitplattorna, 60*60*2cmfinns på plats, bekostade av kund.) All yta som inte lagts med plattor mellan ”trappsteg” i öster och kantsten i väster grusas till nivå med granitplattorna. Väster om altanen sätts en kantsten vid gräskanten och spaljén. Ett ca 1 meter långt trädgårdsland anläggs från spaljén till stödmuren. Väster om huset läggs en kant bestående av blocksten, ca 10-12 meter och norr om huset ca 10 meter. Mellan huset och stenkanten läggs grus, samma som på altanen. Vid hustrappan iordningställs två ”trappsteg” med hjälp av kantsten och grus. Nedanför stödmur: En rabatt anläggs nedanför stödmurens raka sida. Mellan rabatt och mur läggs grus. Rabatten infattas med en blockstenskant som också fortsätter i väster upp till murens slut. Murens västra avslutning byggs färdig, ca 2,5-3 meter och ca 4-5 stenar högt. ( Sten till muren hålls av kunden.) Trädgården väster om infartsvägen upp till stödmuren. Ett plommonträd och ett äppelträd tas ner och stubbarna tas upp. Trädmaterialet forslas upp till plats för förbränning på övre del av tomten. Häcken i väster, ca 22 meter, grävs upp och diket förbereds med jord för sättning av ny häck. En blockstenskant läggs i en halvbåge runt landet vid brunnen. Hagtornet i ovannämnda land tas bort. En blockstenskant läggs runt avloppsbrunnen . En yta på ca 1,5 kvm beläggs med plattor under stenen som ligger till skydd för avloppsbrunnen. Gräsmattan fylls upp där behov finns så att ytan blir slät och besås med gräs. Gräsmattan öster om infartsvägen upp till carportsbyggnaden. Överbliven jord och sten mm körs upp till tomtens övre del till anvisad plats. Gräsmattan justeras så att den är slät och besås med gräs.

Specifikation:

Postort

Norrköping

Uppdragsgivare

Privatperson

Tidplan

Flexibelt

Vill du göra som Jan i Norrköping? Begär gratis offert på Anläggningsarbeten

Begär gratis offert

Offertförfrågningar i närheten

Flyttfirma, Norrköping
inkom för 1 dag sedan
Festlokal, Norrköping
inkom för 4 dagar sedan
Slipning av golv, Norrköping
inkom för 5 dagar sedan
Spackling av väggar, Norrköping
inkom för 5 dagar sedan

Detta säger andra om Dorunner

Rekommendation Madeleine Larsson

Genom Dorunner fick vi snabbt kontakt med en bra städfirma. Rekommenderas.

Madeleine Larsson, Stockholm

Rekommendation Josefine Grahn

Riktigt bra tjänst! Jag fick svar inom 30 minuter ifrån tre företag, så kunde jag läsa deras omdömen och enkelt bedöma vilket företag jag ville använda. Nu använder jag Dorunner varje gång jag behöver hjälp med något hemma.

Josefine Grahn, Göteborg

Rekommendation Patrik Rosén

Inget tjafs utan raka besked, direkt. Utmärkt! Kan därför rekommendera Dorunner som en bra affärspartner.

Patrik Rosén, Stockholm

Rekommendation Björn Petterson

Tjänsten är genialisk, beskriver mitt behov på 2 sekunder och sen sitter jag bara och väntar på att bli kontaktad. Konstigt att inte alla använder Dorunner…

Björn Petterson, Stockholm

Rekommendation Emil Svärd

En mycket genomtänkt och seriös tjänst som underlättar sökandet efter det bästa priset och pålitliga hantverkare. Kommer garanterat att använda mig av Dorunner igen inför nästa renovering!

Emil Svärd, Stockholm

Rekommendation Susanna Ekendahl-Lundin

Verkligen en perfekt tjänst för den som vill få offerter på ett smidigt sätt. Klockren tjänst!

Susanna Ekendahl-Lundin, Kalmar

Senaste månaden har 3361 uppdragsgivare fått hjälp, idag är det din tur.

Begär gratis offert