Flertal elektrikerarbeten i villa, Åkarp

Burlövs kommun
  1. Elektriker/
  2. Elinstallationer/
  3. Burlöv/
  4. Flertal elektrikerarbeten i villa, Åkarp

Uppdrag:

Hej. Vi är relativt nyinflyttade i ett 70-talshus i Åkarp. Vi har en lista med saker rörande el vi skulle behöva hjälp av en ECY-certifierad elektriker att göra för att fixa eller förbättra i huset. Huset är ett 1,5 plans hus med inredd källare. Följande behöver vi hjälp med: Ovanvåning: - Installera uttag till takarmatur i sovrum. - Installera uttag till takarmatur i två inbyggda garderober - Laga ett icke-fungerande eluttag i hallen - Installera en ny kontrollpanel för golvvärmen i badrummet - Förbereda elanslutning för torktumlare och tvättmaskin i badrummet Nedanvåning: - Laga ett icke-fungerande eluttag för takarmatur i hallen - Reparera en felaktigt fungerande lampknapp med dimmer i vardagsrummet - Installera dörrklocka till ytterdörr - Eventuellt uppdatera från 220 V till 400 V eluttag till spisen i köket (om det behövs) - Eventuellt byta proppskåp (om det behövs) till ett modernt proppskåp med switchar istället för porslinssäkringar Källare: - Installation av tre vägghängda oljefyllda elradiatorer - Byta ut en gammal PAX-fläkt till en ny tystgående PAX-fläkt. Utomhus: - Reparera existerande (eller byta ut) vägghängd armatur. - Installera 4-5 vägghängda armaturer för belysning, där några har rörelsesensor - Installera anslutning av dekorationsljus i bortre änden av tomten - Byta ut en felaktigt fungerande lampknapp inne i förrådet - Installera 2 utomhuseluttag på yttervägg. - Förbereda för eventuellt larm med videoövervakning Vi räknar med att detta är ett par dagars arbete för en erfaren elektriker. Vi hoppas ni hör av er med ett relevant kostnadsförslag, inkl arbete och moms till oss inom kort.

Specifikation:

Postort

Åkarp

Uppdragsgivare

Privatperson

Tidplan

Flexibelt

Vill du göra som Henrik i Burlöv? Begär gratis offert på Elinstallationer

Begär gratis offert

Offertförfrågningar i närheten

Detta säger andra om Dorunner

Rekommendation Emil Svärd

En mycket genomtänkt och seriös tjänst som underlättar sökandet efter det bästa priset och pålitliga hantverkare. Kommer garanterat att använda mig av Dorunner igen inför nästa renovering!

Emil Svärd, Stockholm

Rekommendation Susanna Ekendahl-Lundin

Verkligen en perfekt tjänst för den som vill få offerter på ett smidigt sätt. Klockren tjänst!

Susanna Ekendahl-Lundin, Kalmar

Rekommendation Björn Petterson

Tjänsten är genialisk, beskriver mitt behov på 2 sekunder och sen sitter jag bara och väntar på att bli kontaktad. Konstigt att inte alla använder Dorunner…

Björn Petterson, Stockholm

Rekommendation Patrik Rosén

Inget tjafs utan raka besked, direkt. Utmärkt! Kan därför rekommendera Dorunner som en bra affärspartner.

Patrik Rosén, Stockholm

Rekommendation Madeleine Larsson

Genom Dorunner fick vi snabbt kontakt med en bra städfirma. Rekommenderas.

Madeleine Larsson, Stockholm

Rekommendation Josefine Grahn

Riktigt bra tjänst! Jag fick svar inom 30 minuter ifrån tre företag, så kunde jag läsa deras omdömen och enkelt bedöma vilket företag jag ville använda. Nu använder jag Dorunner varje gång jag behöver hjälp med något hemma.

Josefine Grahn, Göteborg

Senaste månaden har 4693 uppdragsgivare fått hjälp, idag är det din tur.

Begär gratis offert