Hjälp med catering, Danderyd

Danderyds kommun
  1. Catering/
  2. Catering/
  3. Danderyd/
  4. Hjälp med catering, Danderyd

Uppdrag:

Hej, Önskar hjälp med catering av mat till ett kalas i Smedjan vid Kvarnparksbadet. Kalaset börjar 18:30. Antal gäster: ca 40 Preliminärt körschema är som följer. Kl 18:30-19 Folk kommer och får sitt glas och en liten välkomstdrink och minglar och delas in 5 grupper (7-8 personer i varje grupp) Tänker mig ett bål med och ett annat utan alkohol, och så bara lite chips, nötter, Oliver, salami och små tomater som tilltugg (kan köpa och fixa det själv om det blir ”onödigt” dyrt att köpa av er. Ca Kl 19-20:30 Vinmatchning - 5 olika mousserande viner ska matchas med rätt beskrivning. Varje grupp får smaka på de 5 olika vinerna (som står i papperspåsar märkta med A,B,C,D,E) och fyller i rätt bokstav vid den beskrivning de tycker matchar bäst. Vatten ska finnas vid varje bord och även andra alkoholfria alternativ. Tänker mig även lättare mingelvänligt tilltugg så. Ca Kl 20:30-22 middag - Gärna några olika varma och kalla smårätter som finns på uppläggningsfat/skålar/karotter bordsvis. Det kan vara en vegetarisk gryta exempelvis och lax i ugn eller någon fågel eller liknande. Nåt gott och enkelt och inte allt för dyrt som passar för säsongen. Grundidén är att alla kan ta själv av det man vill ha på bordet (helst inte buffé eller tallriksservering). 4-5 gäster äter bara vegetariskt, 2 st glutenfritt och 1 kan bara äta mat utan laktos och mjölkproteiner. Ca Kl 22 efterrätt och te/kaffe m avec. Nån enkel, god och passande efterrätt. Ex äppelkaka Lite chips, nötter, Oliver etc kan finnas för den som så önskar. Det kommer finnas bar. Det jag primärt önskar hjälp med är middagen. Vad har ni för förslag till det? Jag kan själv fixa all dryck och om det blir väsentligt mycket billigare fixar jag även mingelmat och efterrätt, men tar gärna in förslag från er och om det inte blir allt för dyrt köper jag gärna hjälp med det med. Ser fram emot förslag.

Specifikation:

Postort

Danderyd

Uppdragsgivare

Privatperson

Tidplan

Flexibelt

Bilder:

bild på uppdraget
bild på uppdraget
bild på uppdraget
bild på uppdraget

Vill du göra som Jenny i Danderyd? Begär gratis offert på Catering

Begär gratis offert

Offertförfrågningar i närheten

Detta säger andra om Dorunner

Rekommendation Emil Svärd

En mycket genomtänkt och seriös tjänst som underlättar sökandet efter det bästa priset och pålitliga hantverkare. Kommer garanterat att använda mig av Dorunner igen inför nästa renovering!

Emil Svärd, Stockholm

Rekommendation Björn Petterson

Tjänsten är genialisk, beskriver mitt behov på 2 sekunder och sen sitter jag bara och väntar på att bli kontaktad. Konstigt att inte alla använder Dorunner…

Björn Petterson, Stockholm

Rekommendation Susanna Ekendahl-Lundin

Verkligen en perfekt tjänst för den som vill få offerter på ett smidigt sätt. Klockren tjänst!

Susanna Ekendahl-Lundin, Kalmar

Rekommendation Patrik Rosén

Inget tjafs utan raka besked, direkt. Utmärkt! Kan därför rekommendera Dorunner som en bra affärspartner.

Patrik Rosén, Stockholm

Rekommendation Josefine Grahn

Riktigt bra tjänst! Jag fick svar inom 30 minuter ifrån tre företag, så kunde jag läsa deras omdömen och enkelt bedöma vilket företag jag ville använda. Nu använder jag Dorunner varje gång jag behöver hjälp med något hemma.

Josefine Grahn, Göteborg

Rekommendation Madeleine Larsson

Genom Dorunner fick vi snabbt kontakt med en bra städfirma. Rekommenderas.

Madeleine Larsson, Stockholm

Senaste månaden har 3924 uppdragsgivare fått hjälp, idag är det din tur.

Begär gratis offert