Diverse elinstallationer, Vallentuna

Vallentuna kommun
  1. Elektriker/
  2. Elinstallationer/
  3. Vallentuna/
  4. Diverse elinstallationer, Vallentuna

Uppdrag:

Enkla installationer: Nya vägguttag (t ex byta av 2-vägguttag till 4-vägguttag), installation av armaturer (ny bänkbelysningsarmaturer med insticksplint för överkoppling), taklampor och takfläktar, strömbrytare och dimmerinstallation. Råd och tips önskas. Allt är inte inköpt. Mycket är fortfarande i idéstadiet. Dragning av högtalarkablar bakom väggipsskiva och bakom takpaneler samt installation takhögtalare. Dragning av högtalarkablar är inte ett krav. Andra entreprenörer kan anlitas till ändamålet om det faller utanför en elektrikers arbetsområde. Jag vet var högtalarna ska placeras men jag kan inte dra kablarna bakom gips och takpaneler själv. Jag är medveten om att kabeldragningen kan medföra uppsågning av gipsskiva så målare kommer att anlitas till spackling och målning. Om elektrikern har rekommendationer är det välkommet. Om det fungerar bra med de närmaste projekten finns ytterligare ett projekt på sikt, tidigast nästa vår: Nya eldragningar utanför huset på fasaden till eldriven markis, belysning och infravärme samt byte av fasadbelysningsarmaturer, befintliga och nya där ingen belysning finns, om möjligt. Arbeten blir något löpande så närheten till södra Vallentuna nära gränsen till Täby Kyrkby kan vara fördelaktig för att hålla nere alla vores kostnader Jag har och vill införskaffa en del av materialet själv (strömbrytare, vägguttag etc) som skall installeras. När elektrikern införskaffa materialet måste vi komma överens om påslaget, t ex baserad på elektrikerns faktiska inköpspris och inte listpris. Offert och avtal ska vara tydliga och heltäckande. "Löpande räkning för tilläggsarbete" kommer att ifrågasättas. Inga dolda kostnader, avgifter eller överaskningar som orsakar tvist och missnöje. ROT-avdrag ska gälla vid de större arbeten. Det är möjligt att jag i text uppfattas som grynig men det är inte så. Jag är lugn, har inte bråttom och lyssnar på vad expertisen säger. Jag vill bara säkerställa att det är en schysst elektriker som utför ett bra arbete till ett rättvist pris.

Specifikation:

Postort

Vallentuna

Uppdragsgivare

Privatperson

Tidplan

Flexibelt

Fastighetstyp:

Fristående hus (villa)

Tjänsten omfattar dessa moment:

Annat (vänligen beskriv i fritextrutan nedan)

Problemet ligger i:

Annat (vänligen beskriv i fritextrutan nedan)

De berörda el-ledningarnas ålder är:

1-15 år

Vill du göra som William i Vallentuna? Begär gratis offert på Elinstallationer

Begär gratis offert

Detta säger andra om Dorunner

Rekommendation Björn Petterson

Tjänsten är genialisk, beskriver mitt behov på 2 sekunder och sen sitter jag bara och väntar på att bli kontaktad. Konstigt att inte alla använder Dorunner…

Björn Petterson, Stockholm

Rekommendation Madeleine Larsson

Genom Dorunner fick vi snabbt kontakt med en bra städfirma. Rekommenderas.

Madeleine Larsson, Stockholm

Rekommendation Emil Svärd

En mycket genomtänkt och seriös tjänst som underlättar sökandet efter det bästa priset och pålitliga hantverkare. Kommer garanterat att använda mig av Dorunner igen inför nästa renovering!

Emil Svärd, Stockholm

Rekommendation Patrik Rosén

Inget tjafs utan raka besked, direkt. Utmärkt! Kan därför rekommendera Dorunner som en bra affärspartner.

Patrik Rosén, Stockholm

Rekommendation Susanna Ekendahl-Lundin

Verkligen en perfekt tjänst för den som vill få offerter på ett smidigt sätt. Klockren tjänst!

Susanna Ekendahl-Lundin, Kalmar

Rekommendation Josefine Grahn

Riktigt bra tjänst! Jag fick svar inom 30 minuter ifrån tre företag, så kunde jag läsa deras omdömen och enkelt bedöma vilket företag jag ville använda. Nu använder jag Dorunner varje gång jag behöver hjälp med något hemma.

Josefine Grahn, Göteborg

Senaste månaden har 4504 uppdragsgivare fått hjälp, idag är det din tur.

Begär gratis offert