Utbyggnation av ett badrum, Malmö

Malmö kommun
  1. Badrumsrenovering/
  2. Badrumsrenovering/
  3. Malmö/
  4. Utbyggnation av ett badrum, Malmö

Uppdrag:

Mitt badrum är 1,93 långt, 1,65 brett. Korrekt mått 3,18 kvm. Där finns 2 dörrar, en t hall och 1 till sovrum, den till sovrum kan diskuteras, vid behov. Det är litet, men jag har ej behov av stor yta, men behöver funktionalitet. Toa, vask, duschhörna m infällbara väggar, samt plats för en liten tvättmaskin. Bredvid badrummet är idag en klädkammare/walk-in-closet. Har haft funderingar innan på att slå ut väggen, då blir badrummet 5,5kvm, men är väldigt tveksam, då det inte är mina behov. Ni behöver ej räkna exakt, men hur stor skillnad är det på kostnaden, om jag renoverar det befintliga badrummet enligt ovan, alternativ tar bort väggen mellan badrum o klädkammare? Det tillkommer då kan också ytterligare rivningsarbete. Min största förhoppning är att få plats med mina behov i mitt befintliga badrum. Det är gammalt, och verkligen tid att rivas. Hur ligger er tidsplan, ungefär? Jag svarade nej på frågan gällande materialval, tänkte då endast på kakel. Det var nog fel av mig? Jag behöver troligtvis hjälp med val av det mesta? Tänker på rör, belysning, tips o råd, ni vet bäst. Ni kan maila mig, vid frågor. När det min undran över att ev slå ut väggen mot klädkammaren, så vill jag inte att det ger er mkt mer arbete, med offert mm, men gärna en ungefärlig uppskattning på mellanskillnaden? Tacksam för återkoppling, och jag har säkert missat någon info, men det är bäst på.

Specifikation:

Postort

Malmö

Uppdragsgivare

Privatperson

Tidplan

Flexibelt

Vill du göra som Anette i Malmö? Begär gratis offert på Badrumsrenovering

Begär gratis offert

Offertförfrågningar i närheten

Detta säger andra om Dorunner

Rekommendation Madeleine Larsson

Genom Dorunner fick vi snabbt kontakt med en bra städfirma. Rekommenderas.

Madeleine Larsson, Stockholm

Rekommendation Patrik Rosén

Inget tjafs utan raka besked, direkt. Utmärkt! Kan därför rekommendera Dorunner som en bra affärspartner.

Patrik Rosén, Stockholm

Rekommendation Josefine Grahn

Riktigt bra tjänst! Jag fick svar inom 30 minuter ifrån tre företag, så kunde jag läsa deras omdömen och enkelt bedöma vilket företag jag ville använda. Nu använder jag Dorunner varje gång jag behöver hjälp med något hemma.

Josefine Grahn, Göteborg

Rekommendation Emil Svärd

En mycket genomtänkt och seriös tjänst som underlättar sökandet efter det bästa priset och pålitliga hantverkare. Kommer garanterat att använda mig av Dorunner igen inför nästa renovering!

Emil Svärd, Stockholm

Rekommendation Susanna Ekendahl-Lundin

Verkligen en perfekt tjänst för den som vill få offerter på ett smidigt sätt. Klockren tjänst!

Susanna Ekendahl-Lundin, Kalmar

Rekommendation Björn Petterson

Tjänsten är genialisk, beskriver mitt behov på 2 sekunder och sen sitter jag bara och väntar på att bli kontaktad. Konstigt att inte alla använder Dorunner…

Björn Petterson, Stockholm

Senaste månaden har 4636 uppdragsgivare fått hjälp, idag är det din tur.

Begär gratis offert