Återkommande lokalstädning hos Nordic Wellness, Sala

Sala kommun
  1. Städning företag/
  2. Lokalstädning/
  3. Sala/
  4. Återkommande lokalstädning hos Nordic Wellness, Sala

Uppdrag:

Hejsan Jag är platsansvarig på ett Nordic wellness gym. Vi behöver byta städare, så jag håller på att jämföra olika städbolag i Sala. Den typen av städning jag behöver på min klubb: - Störst fokus på omklädningsrummen (cirka 20kvm styck). Och det innefattar duschar och toalett i varje. - I resterande gymmet: Fylla på flaskor och papper, tömma soptunnor. Plocka upp skräp och lättare vikter/redskap från golvet. - På helgen behövs det även dammsugas på övervåningen. Vilka tider: . Tisdag förmiddag (1,5 tim) - Torsdag förmiddag (1,5 tim) - Söndag förmiddag (2 tim) - Extra vid behov Mellan kl.9-11 är en bra tid för städning Viktigt gällande val av städare: - En kvinnlig städare (vi har en separat gymdel för bara kvinnor) - Kan kommunicera bra på svenska (tal och text) - Flexibel (städtider eller rutiner kan komma att justeras) Vad erbjuder vi: - Städaren använder vårt städmaterial: städmedel, dukar, moppar, handskar m.m. Vi har inga maskiner, däremot en speciell slang för enkel rengöring av duschar. - Självklart har jag en intro-genomgång med ny städare Återkom gärna med offert så snart som möjligt. Tanken är att den nya städaren börjar i april.

Specifikation:

Postort

Sala

Uppdragsgivare

Företag

Tidplan

Inom 48 timmar

Vill du göra som Sanna i Sala? Begär gratis offert på Lokalstädning

Begär gratis offert

Detta säger andra om Dorunner

Rekommendation Madeleine Larsson

Genom Dorunner fick vi snabbt kontakt med en bra städfirma. Rekommenderas.

Madeleine Larsson, Stockholm

Rekommendation Emil Svärd

En mycket genomtänkt och seriös tjänst som underlättar sökandet efter det bästa priset och pålitliga hantverkare. Kommer garanterat att använda mig av Dorunner igen inför nästa renovering!

Emil Svärd, Stockholm

Rekommendation Björn Petterson

Tjänsten är genialisk, beskriver mitt behov på 2 sekunder och sen sitter jag bara och väntar på att bli kontaktad. Konstigt att inte alla använder Dorunner…

Björn Petterson, Stockholm

Rekommendation Susanna Ekendahl-Lundin

Verkligen en perfekt tjänst för den som vill få offerter på ett smidigt sätt. Klockren tjänst!

Susanna Ekendahl-Lundin, Kalmar

Rekommendation Patrik Rosén

Inget tjafs utan raka besked, direkt. Utmärkt! Kan därför rekommendera Dorunner som en bra affärspartner.

Patrik Rosén, Stockholm

Rekommendation Josefine Grahn

Riktigt bra tjänst! Jag fick svar inom 30 minuter ifrån tre företag, så kunde jag läsa deras omdömen och enkelt bedöma vilket företag jag ville använda. Nu använder jag Dorunner varje gång jag behöver hjälp med något hemma.

Josefine Grahn, Göteborg

Senaste månaden har 5376 uppdragsgivare fått hjälp, idag är det din tur.

Begär gratis offert