{[ message.text ]}
Vi har kunder inom städ, ex. Hemstädning & Flyttstädning

Hitta kunder inom städ

Vi är marknadsledande på uppdragsförmedling inom städ. Årligen hjälper vi drygt   15 ́000 kunder att hitta en seriös och prisvärd städfirma. De största kategorierna är; hemstädning, flyttstädning, storstädning, dödsbostädning, visningsstädning, men vi förmedlar även kommersiella uppdrag som kontorsstädning, byggstädning och trapphusstädning. Läs mer

Dorunner kan hitta kunder till ert företag oavsett om ni vill;

  • Fylla ut luckorna i era befintliga personalscheman
  • Hitta nya kunder till ert nystartade företag
  • Fokusera på lokala uppdragsgivare
  • Expandera företaget till nya orter
  • Förbättra ertrykte online med positiva omdömen från kunder

Dorunner fungerar så här: När en kund kommer till Dorunner meddelar vi dig via mail, sms eller notifikation i app:en. Du kan i lugn och ro läsa kundens önskemål samt var kunden befinner dig. Om du tycker att uppdraget är intressant för ditt företag kan du välja att svara kunden.

Du betalar endast när du väljer att kontakta en kund. Att bevaka inkommande kundförfrågningar är gratis. Kontakta oss för att höra mer om våra paket och få en skräddarsydd offert baserat på era behov och önskemål.

På Dorunner ingår alltid en grundläggande företagsprofil där har ni möjlighet att;

  • Beskriva ert företag
  • Lägga in kontaktinformation (telefonnummer, kontaktperson, länk till hemsidan)
  • Påvisa certifieringar/försäkringar
  • Publicera referenser och kundomdömen
  • Skicka proffsiga offerter och avtal

Just nu har ni möjlighet att testa Dorunner gratis. Hör av er så sätter vi upp ett bevakningskonto. Fyll i formuläret så ringer vi upp (vardagar mellan kl.8-17).

Det säger städföretagen om oss

Så lyckas Myskje Måleri på Dorunner

"Vi jobbar med Dorunner för att inte behöva sitta och vänta på att kunderna ska ringa"

2014 gick Myskje Måleri med i Dorunner och är idag ett omtyckt bolag med nästan 50 omdömen på sin profil. Thomas berättar att de började med en försiktig investering i Dorunner för att se hur tjänsten fungerade och om det kunde vara något för dem men har under åren som gått successivt ökat på den investeringen.

Så lyckas Myskje Måleri
Så lyckas Finemang städfirma på Dorunner

"Det brukar börja med att nya kunder sett våra omdömen och i första samtalet säger ’jag såg era omdömen och ni verkar vara väldigt bra"

Idéen var enkel - erbjuda någonting som inte alla hjälper till med, till konkurrenskraftiga priser. Finemang Städ och Flytt lämnar alltid en nöjd kund-garanti och ser till att du som kund inte kommer hem och är missnöjd med jobbet som de utfört.

Så lyckas Finemang städfirma
Så lyckas Buskhaga städfirma på Dorunner

"Vi arbetar inte med städning, vi hjälper människor få tid till livet"

Buskhaga hemservice är en av mellersta Sveriges största aktörer inom städbranschen. Ett bolag som på ett par år har växt till över 100 anställda och med ett imponerande stort verksamhetsområde fokuserat sig kring just mellersta Sverige. 

Så lyckas Buskhaga städfirma

Förstå kunden och vinn fler uppdrag

Så fungerar det

Företagspresentation

Som medlem får du en egen Google-optimerad profil på Dorunner. Här kan du beskriva ditt företag och skylta med dina omdömen, certifikat samt referensbilder.

Uppdrag direkt

Är du ute på jobb och har lite tid till att jaga nya kunder? Möt din potentiella kund direkt i mobilen. Använd vår app DorunnerPRO eller få uppdragen direkt till mailen.

Samla omdömen

92% tycker att det är mycket viktigt att tjänsteföretaget de anlitar har goda omdömen. Dorunner hjälper dig att samla in dessa från dina kunder. Det kommer hjälpa dig få fler jobb.

Få notifieringar direkt när ett uppdrag kommer in. Kontakta kunden direkt via appen.

Senaste veckan har vi fått in 890 förfrågningar som granskats och godkänts

Jag vill testa Dorunner