{[ message.text ]}

Testa det nya och moderna sättet att få nya kunder!

Oavsett om ditt företag är nystartat eller väletablerat så kan vi hjälpa dig att ta företaget till nästa nivå. Just nu har vi under en begränsad period valt att låta dig eller en bekant, som inte testat Dorunner tidigare, testa vår tjänst. Vi bjuder på tre uppdrag, du väljer själv vilka.

Det är helt kostnadsfritt och utan krav på motprestation. Är du redan medlem? Tipsa då någon annan så får även du tre kuponger som tack, givet att din kontakt registreras.

Se och hör oss på;


Många nya kunder

Hos Dorunner får du många nya kundkontakter och möjlighet att växa med ditt företag inom din bransch på din lokala marknad. Du får löpande aktuella uppdrag direkt till din mail. Din medlemsavgift använder vi till att samla in förfrågningar från kunder som vill köpa tjänster runtom i Sverige. Kontakta oss genom att fylla i dina uppgifter ovan så berättar vi mer.

Dorunner presenterar Årets Hantverkare

Dorunner presenterar Årets Hantverkare ®

Årligen koras Sveriges bästa hantverkare baserat på kunders röster och nomineringar. Ett initiativ som gynnar och hyllar branschens bästa företag. Läs mer

Detta säger medlemsföretagen om Dorunner!

"Jag har jobbat med Dorunner i snart 3 år och har fördubblat min omsättning varje år. Kan verkligen rekommendera Dorunner"

Ove Westerlund, VD, LO Construction AB, ett bygg-företag aktiva i hela Mälarregionen

"Raka besked direkt. Funkar Utmärkt! Kan därför rekommendera Dorunner som en bra affärspartner"

Patrik Rosén, VD, ABC Service, är ett service-företag i Stockholm skärgård

"Jag har fått massa kunduppgifter från Dorunner sedan starten 2013. Dorunner är ett kanonbra företag som hjälper oss att hitta kunder"

Sattar Rahimzadeh VD, Städexperten Borås AB, ett städföretag i Borås

"Vi har varit medlemmar hos Dorunner sedan 2014 och det har genererat i flera miljoner i ökad omsättning. Genom Dorunner får vi mycket bra uppdrag, bland annat ett helt radhusområde med 60 radhus som skulle målas om. Förutom att vi får konkreta jobb så är vi väldigt nöjda med marknadsföringen och omdömesinsamlingen som dom hjälper oss med. En annan viktig del av varför vi nyligen valde att förlänga vårt medlemskap förutom det ovan så är det deras personliga kontakt med oss som gör allt tryggt."

Thomas Jansson VD, Myskje Måleri AB - Är ett måleriföretag aktiva i hela Stockholm samt Gävleborgs län

Företagspresentation

Som medlem får du en egen Google-optimerad profil på Dorunner. Här kan du beskriva ditt företag och skylta med omdömen samt referensbilder.

Uppdrag direkt i mobilen

Är du ute på jobb? Möt din potentiella kund direkt i mobilen. Med ett par enkla knapptryckningar i mailen så har du kunden på tråden.

Vet alla hur bra du är?

Dorunner hjälper dig att samla in omdömen från dina nöjda kunder. Genom din företagspresentation kan du visa dem för hela världen och därigenom vinna fler jobb.