{[ message.text ]}
Våra kunder söker hantverkare såsom takläggare, rörmokare, elektriker, målare, golvläggare, snickare, byggfirmor och markentreprenörer.

Hitta kunder inom Bygg, Renovering & Installation

Senaste året har vi förmedlat drygt 50 ́000 kunder till anslutna hantverkare (snickare, takläggare, målare, rörmokare, elektriker, murare), markentreprenörer och byggfirmor. Vi är marknadsledare, och rikstäckande. Läs mer

Vi kan hitta kunder till ert företag oavsett om ni är;

  • Etablerade och vill fylla luckorna i kalendern
  • Minska ledtider och framkörningskostnader (hitta kunder på samma ort)
  • Expandera till nya geografier
  • Jobba upp ert rykte med positiva omdömen
  • Är nystartade och behöver alla jobb ni kan få

Priset ni betalar beror av tre faktorer; Hur många jobb ni behöver? Vilka typer av jobb (branscher)? Och inom vilket geografiskt område? Baserat på er branschkategori samt geografiska område, kommer ni tillsammans med våra företagskonsulter överens om vilka uppdrag som ska skickas till er. Givetvis kan man bevaka flera branschkategorier och områden samtidigt. Slutligen, bestämmer ni hur många kundkontakter ni önskar per månad och utifrån det levererar vi en korrekt offert.

Kontakta en av våra handläggare för en offert eller ett gratis test-konto (vilket kan vara bra om ni först vill bekanta er med vår tjänst).

Som kund till oss ingår alltid följande: En grundläggande sökordsoptimerad företagsprofil där ni kan presentera ert företag och företagslogga (se exempel här) , referenser från tidigare arbeten, försäkringar, möjlighet att skicka proffsiga offerter, certifikat, länk till er hemsida samt omdömen från nöjda kunder. Dessutom får ni tillgång till våra medlemsförmåner, som bland annat innehåller rabatter från OKQ8, Depalma Workwear och Mercedes-Benz Transportbilar.

Det säger hantverkarna om oss

Så lyckas Dizons El-företag

"Oavsett hur stora vi blir så kommer vi alltid att jobba med Dorunner, det är den bästa reklam vi kan få"

Dizons el är företaget som gick med i Dorunner våren 2017, som på bara 6 månader fått över 50 omdömen från nöjda kunder, och nu är ett av Dorunners mest eftertraktade elföretag. De är i dagsläget fem anställda som jobbar heltid och ytterligare en på deltid, men skulle behöva anställa två till som kan starta redan imorgon – till stor del tack vare Dorunner.

Så lyckas Dizons El-företag
Så lyckas Siljans bygg

Bygga företag utan hemsida? Absolut!

Först och främst gillar jag konceptet med att kunder får möjlighet att hitta duktiga hantverkare. Jag har tidigare testat andra offertförmedlingar så jag visste ju om att det fungerade. Sen valde jag att bara köra med Dorunner eftersom Dorunner är mer gemytligt och har ett skönare tempo med inflöde av kunder och medlemsföretag. Dessutom är konkurrensen om uppdragen lägre hos Dorunner

Så lyckas Siljans bygg
Så lyckas du inom bygg

Ett smörgåsbord av jobb var det som lockade med Dorunner för Lindqvist & Engström

Martin minns när de själva var nystartade, han vet att man inte går in med starkt självförtroende till en början. Därför är goda omdömen och referenser jättebra för att kunna sträcka på sig lite extra när man går in i mötet med kunden. Det är absolut en av framgångsfaktorerna för oss i vårt arbete med tjänsten Dorunner, menar Martin

Så lyckas du inom bygg

Förstå kunden och vinn fler uppdrag

Så fungerar det

Företagspresentation

Som medlem får du en egen Google-optimerad profil på Dorunner. Här kan du beskriva ditt företag och skylta med dina omdömen, certifikat samt referensbilder.

Uppdrag direkt

Är du ute på jobb och har lite tid till att jaga nya kunder? Möt din potentiella kund direkt i mobilen. Använd vår app DorunnerPRO eller få uppdragen direkt till mailen.

Samla omdömen

92% tycker att det är mycket viktigt att tjänsteföretaget de anlitar har goda omdömen. Dorunner hjälper dig att samla in dessa från dina kunder. Det kommer hjälpa dig få fler jobb.

Dorunner presenterar Årets Hantverkare

Dorunner presenterar Årets Hantverkare ®

Årligen koras Sveriges bästa hantverkare baserat på kunders röster och nomineringar. Ett initiativ som gynnar och hyllar branschens bästa företag.

Få notifieringar direkt när ett uppdrag kommer in. Kontakta kunden direkt via appen.

Senaste veckan har vi fått in 890 förfrågningar som granskats och godkänts

Jag vill testa Dorunner