{[ message.text ]}
Våra kunder söker seriösa flyttfirmor som kan hantera bärhjälp, transport, pianoflytt, packhjälp och flyttstädning.

Hitta kunder till din flyttfirma

Under året har vi hjälpt tusentals kunder att hitta seriösa flyttfirmor. Vi förmedlar alla typer av flyttjobb. Vanligast är flyttar inom Sverige men även utlandsflytt. Utöver den fysiska flytten / transporten inkluderar kundens önskemål ofta packhjälp och flyttstädning. Läs mer

Hur kan vi på Dorunner hjälpa dig?

  • Vi skickar konkreta kundförfrågningar som du kan svara på med en knapptryckning
  • Vi är en effektivare (billigare) marknadsföringskanal (jämfört med ex. tidningsannonser, sökordsmarknadsföring, radio eller tv)
  • Genom vårt system kan ni samtidigt insamla omdömen och skicka proffsiga & spårbara offerter samt skriva avtal med BankID
  • Minska framkörningskostnader (hitta kunder närmare den ort ni har flyttbilarna/personal)

Hur fungerar det? Vi kontaktar er via vår app, sms eller mail när en person planerar att flytta. Informationen innehåller kontaktuppgifter samt en beskrivning av kundens behov (bohag) och destination. Ni har därefter en möjlighet att besvara kunden genom att skicka en offert.

Vad kostar det? Detta beror på vilken geografi ni täcker samt hur många kundkontakter per månad ni önskar. I samråd med vår företagskonsult kan ni få information om hur vi kan bistå er och vilket paket/kostnad som passar er bäst. Nu finns det även möjlighet att bevaka inkommande uppdrag gratis (det är ett bra sätt att bekanta sig med tjänsten och du behöver inte betala förrän du önskar att kontakta en kund).

Vad ingår? Utöver kundkontakter ingår alltid en grundläggande företagsprofil där ni kan beskriva ert företag, lägga in kontaktinformation, länk till hemsidan, påvisa certifieringar/försäkringar, publicera kundomdömen, skicka proffsiga offerter och mycket mer. För bästa kundupplevelsen rekommenderar vi att ni använder vår app. Då får man omedelbar notifiering när kundförfrågningar inkommer och man kan enkelt & snabbt kontakta kunden.

Det säger flyttfirmorna om oss

Så lyckas Myskje Måleri på Dorunner

"Vi jobbar med Dorunner för att inte behöva sitta och vänta på att kunderna ska ringa"

2014 gick Myskje Måleri med i Dorunner och är idag ett omtyckt bolag med nästan 50 omdömen på sin profil. Thomas berättar att de började med en försiktig investering i Dorunner för att se hur tjänsten fungerade och om det kunde vara något för dem men har under åren som gått successivt ökat på den investeringen.

Så lyckas Myskje Måleri
Så lyckas Finemang städfirma på Dorunner

"Det brukar börja med att nya kunder sett våra omdömen och i första samtalet säger ’jag såg era omdömen och ni verkar vara väldigt bra"

Idéen var enkel - erbjuda någonting som inte alla hjälper till med, till konkurrenskraftiga priser. Finemang Städ och Flytt lämnar alltid en nöjd kund-garanti och ser till att du som kund inte kommer hem och är missnöjd med jobbet som de utfört.

Så lyckas Finemang flyttfirma
Så lyckas Buskhaga städfirma på Dorunner

"Vi arbetar inte med städning, vi hjälper människor få tid till livet"

Buskhaga hemservice är en av mellersta Sveriges största aktörer inom städbranschen. Ett bolag som på ett par år har växt till över 100 anställda och med ett imponerande stort verksamhetsområde fokuserat sig kring just mellersta Sverige. 

Så lyckas Buskhaga städfirma

Förstå kunden och vinn fler uppdrag

Så fungerar det

Företagspresentation

Som medlem får du en egen Google-optimerad profil på Dorunner. Här kan du beskriva ditt företag och skylta med dina omdömen, certifikat samt referensbilder.

Uppdrag direkt

Är du ute på jobb och har lite tid till att jaga nya kunder? Möt din potentiella kund direkt i mobilen. Använd vår app DorunnerPRO eller få uppdragen direkt till mailen.

Samla omdömen

92% tycker att det är mycket viktigt att tjänsteföretaget de anlitar har goda omdömen. Dorunner hjälper dig att samla in dessa från dina kunder. Det kommer hjälpa dig få fler jobb.

Få notifieringar direkt när ett uppdrag kommer in. Kontakta kunden direkt via appen.

Senaste veckan har vi fått in 1120 förfrågningar som granskats och godkänts

Jag vill testa Dorunner