Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
{[ message.text ]}

Att använda Dorunner är gratis, enkelt, tryggt och smart

Så funkar det

Att kunna jämföra olika kvalitetssäkrade leverantörer från Dorunner, och välja den mest lämpliga offerten för ditt jobb, innebär att du kan spara mycket pengar. Dessutom är det hur enkelt som helst! Följ bara denna enkla instruktion:

  1. Du beskriver det jobb du vill få utfört här direkt på hemsidan. Samtidigt registrerar du också dina kontaktuppgifter så att våra medlemsföretag kan kontakta dig.
    Vi kommer att läsa och granska din förfrågan och därefter letar vi efter medlemsföretag i din närhet som är lämpliga att hjälpa dig med ditt uppdrag.
  2. Du blir därefter kontaktad via mail och telefon (oftast inom 24 timmar) av de företag som är intresserade och kvalificerade att hjälpa dig med ditt jobb. Stäm möte, eller erhåll offerter direkt över telefon eller mail (beroende på jobbets natur).
    På våran hemsida kan du läsa beskrivningar om företagen och även andra kunders erfarenheter och omdömen om de företag du träffar.
  3. Granska och jämför de leverantörer och offerter. Välj och bekräfta med den som känns bäst utefter ditt behov (glöm inte att även meddela övriga leverantörer att jobbet gått till en annan).

Upphandlingen är klar och du kan slappna av med vetskapen om att du valt den mest kvalificerade och prisvärda leverantören. När jobbet är utfört kommer vi att kontakta dig igen och be dig delge dina erfarenheter av det företag som genomförde jobbet.

Är det fortfarande inte självklart? Ring oss på 08 - 580 800 05 så förklarar vi gärna.

Så här fungerar Dorunner Offert

1. Beskriv vad du behöver hjälp med

Vi kontaktar lokala leverantörer

2. Jämför och välj bland flera leverantörer

Läs omdömen och referenser

3. Få jobbet utfört av ett kvalitetssäkrat proffs