{[ message.text ]}

Att använda Dorunner är gratis, enkelt & tryggt

Så fungerar det

Att kunna jämföra olika kvalitetssäkrade tjänsteleverantörer har aldrig varit enklare. Med Dorunner får du snabbt kontakt med max fem proffs som lämnar en offert på det du vill ha hjälp med. Sedan väljer du själv vem du vill jobba med. Så här fungerar det:

1. Berätta vad du behöver hjälp med
2. Ta del av offerter från upp till fem företag
3. Jämför och välj företaget som passar dig bäst

1. Berätta vad du behöver hjälp med

Börja med att beskriva det jobb som du vill få hjälp med. Ju mer utförligt, desto bättre. När vi fått in ditt uppdrag kommer det gå ut till våra medlemsföretag där max fem får möjlighet att kontakta dig för att lämna en offert. Det är gratis att be om en offertförfrågan och du är inte bunden att välja någon.

2. Få offerter från proffs

Du blir därefter kontaktad av våra medlemsföretag som vill lämna en offert på ditt uppdrag. Vi har kontrollerat att företagen innehar F-skatt, är registrerade för moms och att deras ekonomi är godkänd. På medlemsföretagens profilsida kan du även se vad tidigare kunder har lämnat för omdömen, referensjobb samt certifieringar.

3. Välj proffset som passar dig bäst

När du har fått offerterna är det dags att jämföra och välja det medlemsföretag som passar dig bäst. Glöm inte att tacka nej till de offerter och företag som du inte väljer.