Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
{[ message.text ]}

Att använda Dorunner är gratis, enkelt, tryggt och smart

Vad kan Dorunner hjälpa mig med?

Vi hjälper dig att, helt kostnadsfritt, få kostnadsförslag från bygg-, flytt-, catering- och städfirmor, samt konsulter och andra tjänsteföretag.

Hur kan Dorunner hjälpa mig att spara tid?

Genom vår tjänst kan du på ett enkelt sätt bespara dig både tid och pengar. Fyll i formuläret här på dorunner.se, därefter gör vi jobbet och kontaktar relevanta och duktiga företag som vill hjälp dig. Vi ser till att dem kontaktar dig istället för tvärtom. Du slipper att jaga och ringa runt till företag som är uppbokade eller ointresserade av att hjälpa dig.

Hur kan Dorunner hjälpa mig att spara pengar?

Oavsett om du hört goda rekommendationer om t.ex. en hantverkare, så är det alltid värt att vända sig till flera hantverkare. Detta ger dig möjligheten att jämföra priser och ta reda på vad du får för pengarna. Möjligen har du hört att han är billig, men det behöver inte stämma.

Vad ingår i offerten?

Det finns inga direkta regler för hur en offert skall vara utformad. Den hantverkare som sägs vara billig kanske inte lämnar en offert på hela arbetet. Det är viktigt att förstå vad som ingår i det offererade priset. Kom ihåg att priset mellan exempelvis hantverkare och dig som konsument skall vara inklusive moms, detta är lagstadgat.

Hur vet jag att min leverantör är duktig?

Du får ofta vad du betalar för. När du är i kontakt med flera olika aktörer kan du med fördel ta reda på exempelvis vilka branschstandarder som följs. Detta ger dig en trygghet. Som med allt bör man vara extra uppmärksam när priser börjar bli orimligt låga. Kom ihåg att en lite dyrare offert ibland kan innebära en avsevärt bättre produkt, exempelvis bättre material.

När gäller garanti på jobbet?

Även om du som konsument alltid har reklamationsrätt i minst tre år så är det helt upp till exempelvis hantverkaren att lämna en garanti, eller av dig att avkräva en garanti. Reklamationsrätten och garantin är inte samma sak även om de ligger varandra nära. Skillnaden ligger huvudsakligen i bevisbördan..

Så här fungerar Dorunner Offert

1. Beskriv vad du behöver hjälp med

Vi kontaktar lokala leverantörer

2. Jämför och välj bland flera leverantörer

Läs omdömen och referenser

3. Få jobbet utfört av ett kvalitetssäkrat proffs