Företagets logotyp

Studentsupport Norr AB

Omdömen (0)

S

Johanna Carnerus

  • Uminovahuset (Tvistevägen 47a), 90752 Umeå
  • Medlem på Dorunner sedan: 2014
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Studentsupport Norr AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Studentsupport Norr AB

Studentsupport finns för att ge dig mer tid samtidigt som studenter kommer in på arbetsmarknaden. Vi ser potentialen och styrkan i våra studenter och hos oss är alla hjältar.När du anlitar Studentsupport så kan du självklart använda dig av RUT och ROT avdrag. RUT används inom hushållsnära tjänster som tex städning, enklare trädgårdsarbeten, barnvakt och snöskottning. ROT avdrag kan man använda när det gäller olika underhåll eller reparationer.

Vi på Studentsupport sköter all kontakt med skatteverket. Skattereduktionen ges på arbetskostnaden och för ROT avdrag så krävs att du äger bostaden där arbetet utförs. Läs mer på skatteverkets hemsida eller kontakta vår kundservice om du har frågor.

När du anlitar Studentsupport så kan du självklart använda dig av RUT- och ROT avdrag.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Omdömen

Studentsupport Norr AB har inte fått något omdöme ännu.