Företagets logotyp

Stedex syd

Omdömen (3)

Kontaktperson

Donjeta

 • JÄRNVÄGSGATAN 37 B, 26132 Landskrona
 • Medlem på Dorunner sedan: 2019
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Stedex syd ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Stedex syd

Välkommen!

Stedex syds främsta mål är att alltid leverera med hög och jämn kvalité inom städ.

Alla uppdrag skiljer sig och vi anpassar oss efter våra kunders önskemål.

Vår styrka är den kvalitet vi håller på våra tjänster och den flexibla service vi ger som innebär att vi snabbt anpassar oss efter kundens önskemål och förutsättningar. En förutsättning för detta är att vi alltid kontrollerar belastningsregistret på våra anställda.

Vi innehar F-skattesedel och ansvarsförsäkring.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Kvalitetsledning (ISO9001)

Läs mer

ISO 9001 är en internationell standard för kvalitetsledning som bygger på ett antal grundläggande principer. Om man har ett ledningssystem som baseras på kraven i standarden kan man få sitt ledningssystem certifierat.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Målning ute

Målning husfasad ute 200kvm

 

Målning radhus inne

Borttagning av tapet och målning

 

Omdömen

avatar

Suveräna

via Storstädning, Malmö

Snabbt, noggrant och mycket bra service. Väldigt nöjd.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Utvändig målning, Osby

Vi är mycket nöjda, dom gjorde ett fantastiskt jobb!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Super nöjd snabba

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga