Företagets logotyp

Svarga AB

Omdömen (43)

Kontaktperson

Maksim

 • Högabergsvägen 15, 13237 Saltsjö-Boo
 • Medlem på Dorunner sedan: 2015
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Svarga AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Svarga AB

Vi erbjuder alltid högsta kvalitet efter kundens önskemål bl.a. nybygg och renovering. Vi utför alltid våra arbeten väldigt noggrant och flitigt.

Vi går alltid igenom prisuppgifter med Er innan vi sätter igång med arbetet. Vi lägger stor vikt vid på att göra det Du vill. Vi hoppas på ett gott och nära samarbete där både Ni och vi är med hela vägen, från ritning till inflyttning.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

SSG Entre (säkerhetsutbildning arbetsmiljö)

Läs mer

SSG Entre är en utbildning för entreprenörer inom processindustrin, med fokus på gemensamma och relevanta kunskaper inom hälsa, säkerhet och miljö. Målet med SSG Entre är att säkerställa att entreprenörer har god och i industrin väl förankrad kunskap om risker inom hälsa, säkerhet och miljö. Man vill också medvetandegöra vilka regler, rutiner och värderingar som gäller, i syfte att minska antalet olyckor.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Referenser

Tapetsering, Järfälla

Tre rum cirka 70 kvadrat tapetsering.

 

Plattsättning och trappa, Salem

Renoveringsprojekt gällande plattsättning samt trapprenovering.

 

Spackel och måla inomhus, Huninge

Behöver målning av hall, köksväggar, vardagsrum, liten toalett, tvättstuga (undervåning) samt trapphus + hall(övervåning) detta behöver göras pga försäljning. Det sitter någon form av strukturtapet på alla ställen. På toalett, tvättstuga, hall (entré) och köksdel är det ganska små ytor som behövs målas.

 

Renovering, Enskede

1) Isolering av en friggebod 15 kvadratmeter från insidan, väggar och tak (golv klart). 2) Bygge av staket el plank.

 

Montering golvläggning, Bromma

Behöver hjälp med golvläggning 55 kvadratmeter.

 

Badrumsrenovering, Stockholm

Totalrenovering av badrum. ca 7 kvm. Flytt av vägg (Duschhörna) ca 1.5m nytt tak - 6 spottar. Golvvärme Bortforsling av gammalt material. Montering av ny inredning infälld toalett kakel / klinkel eller inredning.

 

Badrumsrenovering, Stockholm

Byte av våtrumsmatta i toalett- och duschrum Ingår i uppdraget: Demontering av toalettstol, skåp under handfat samt karm till duschdörrar. Byte av matta samt byte av en golvbrunn i duschutrymmet. Återmontering av toalettstol, skåp under handfat samt karm till duschdörrar. Ingår inte i uppdraget: Kunden ser till att utrymmet är tömt på alla lösa föremål och att glasdörrar till duschutrymmet är borttagna. Rumsbeskrivning: Storlek 2,25 m x 1,20 m. Väggar klädda med kakel. Träpanel i taket. Utöver avloppsledningarna från handfat och toalett finns två st rörgenomföringar i golvet till en handukstork. Genomföringar för inkommande vatten sitter på vägg och påverkar inte bytet av matta.

 

Målning inomhus, Segersäng

Villa c:a 200 kvm, 2 plan - Innertak för närvarande med vitlasera träpanel - skall målas helt vitt. - Trappa och räcke skall målas vitt - 3 sovrum + hall ska tapetseras - Övriga väggar skall målas Datum för arbete kritiskt. Ska påbörjas under sista veckan i Januari och ska vara avslutat inom 3 veckor.

 

Badrumsrenovering, Södertälje

Hej ! Skulle vilja ha in en offert på renovering av en badrumsrenovering. Samt en på våtrumstapet och klinkers på golv.

 

Murare, Enebyberg

Nedknackning av gammal lös puts, ny puts på väggar i tre rum. Ta bort limrester på golv i ett rum. Ta ned en lite vägg av små cementblock.

 

Tapetsering, Järfälla

2 rum cirka 50 kvadrat tapetsering

 

Plattsättning, Rönninge

Plattsättning runt huset 45 m2

 

Målning inomhus, Stockholm

Ommålning av hall, vardagsrum och ett av sovrummen i nyrenoverad 5:a (färgvalet på tapeter passade inte oss). Två fondtapetseringar samt tapetsering av två väggar i kök (några kvadratmeter vardera, väggar med fönster).

 

Renovering, ombyggnad & tillbyggnad, Enskede

1) Isolering av en friggebod 15 kvadratmeter från insidan, väggar och tak (golv klart). 2) Bygge av staket el plank.

 

Bygga om garage till rum, Bromma

Jag har kommit fram till att jag behöver bygga ett rum i mitt garage, rummet ska bli ca 3.5*5 m

 

Montera och koppla in lyktstolpar, Älvsjö

Vi är en liten förening med 4 hushåll som behöver hjälp omgående med att sätta upp utebelysning. Vi har grävt upp och lagt ner rör med draglina i samt inhandlat lyktstolpar (2st) vi behöver hjälp med att gjuta för stolparna, montera dom samt koppla in el.

 

Plattsättning, Ösmo

Nybyggnation 1,5 plans hus: Beställaren levererar plattor och fog. Entreprenör skall stå för flytspackling, tätskikt och fix. Rak sättning överallt förutom stänkskydd i kök där det är halvförband. Nere: badrum 3.9 kvm. klinker 33x33 plattor, 10x10 runt golvbrunn. Kakel (18 kvm) 20x40 plattor. Tvättstuga 9.4 kvm. Klinker med sockel. 20x20 plattor, 10x10 runt golvbrunn. Entré 12.9 kvm. 33x33 plattor. Uppe: Badrum 6.6 kvm. Klinker 33x33 plattor, 10x10 runt golvbrunn. Kakel (18 kvm) 20x40 plattor. Stänskydd i kök 5 kvm. 10x20 plattor halvförband. Ring för mer info.

 

Köksrenovering, Sigtuna

Renovera köket, byta skåp, och bänkskivor samt övrigt fix för att det ska bli snyggt. Kanske byta ett element till golvvärme.

 

Målning inomhus, Stockholm

Vi behöver hjälp med att måla lister, dörrar, fönsterkarmar, tak osv nu på lördag 7 november. Golven och väggarn är målade redan. All färg och utrustning finns på plats, det är bara att komma in, täcka för golv, maskera och sedan börja måla. Vi har endast en dag på oss att måla innan vi flyttar in på söndagen. Det är en 4:a på 80 kvadrat. Så vi skulle vilja ha in ca 4 personer som kan jobba samtidigt hela dagen.

 

Murare, Södertälje

Stödmur, utomhus ska muras om. Idag en röd tegelmur och det är också önskan att ha samma utseende. Mvh Max

 

Renovering träfasad, Lidingö

Träfasad i sydväst i dåligt skick, träet behöver bytas och fasaden målas. Radhuset cirka 110 kvm boyta.

 

Fasadtvätt och målning, Södertälje

Hej! önskar pris på tak och fasadtvätt och målning på en trävilla ca 200 kvm, se bild.

 

Målning utomhus, Södertälje

Trähus från 1909 med flagig färg, 160 kvm fördelat på två våningar, plus en vind.

 

Bygga nytt hus i Älvsjö

Bygga nytt hus i Älvsjö. Ritning finns.

 

Omdömen

avatar

Byggt staket

via Bygga staket, Västerås

Noggrant gediget arbeta med gott resultat till en moderat kostnad. Tecknar mycket nöjda kunder i Västerås.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Fasadmålning

via Fasadmålning av villa, Linköping

Jag är mycket nöjd med arbetet, snabbt och effektivt utfört och bra bemötande av Alex och hans team.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Utvändig målning, Knivsta

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Återkommande hemstädning, Södertälje

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Renovera lägenhet, Nacka strand

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Jättenöjd!!

via Fasadmålning på 185 kvm, Kolmården

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Nöjd, bra offert, snabba, rent och snyggt.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd

via Byte av fasad på innergård plus målning, Södertälje

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd!

Vi är mycket nöjda med arbetet som gjorts på vår fasad, både träarbete och målning! Alex är mycket duktig, trevlig och tillmötesgående. Skulle gärna anlita honom igen!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Vi är supernöjda, arbetet har toppkvalitet och gick snabbt.

via Målning utomhus, Södertälje

Vi är mycket nöjda med det grundliga och gedigna arbetet som gjordes med fasaden på vårt hus. Arbetet utfördes väldigt noggrant, och utöver våra förväntningar. Det var trevligt och lätt att kommunicera med Alex.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Väldigt nöjd! Rekomenderas

via Köksrenovering, Södermalm

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris