Företagets logotyp

Melin & Brolin Projekt AB

Omdömen (5)

M

Andreas Brolin

 • Östra Ringgtan 36, 74935 ENKÖPING
 • Medlem på Dorunner sedan: 2018
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Melin & Brolin Projekt AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Melin & Brolin Projekt AB

Med vår bakgrund som entreprenörer, arbetsledare, projektledare, byggledare och egenföretagare har vi den erfarenhet som krävs för att du som kund ska känna dig trygg.
Vi är utbildade entreprenadbesiktningsmän och ständigt uppdaterade på vad som händer inom branschen.

Verksamheten koncentreras mest till Mälardalen men vi utför uppdrag i hela landet.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

SBR

Läs mer

SBR Byggingenjörerna är en ideell yrkesorganisation för ingenjörer inom bygg- och fastighetsbranschen. SBR:s syfte är att utveckla medlemmarnas yrkeskunnande samt värna om ansvarskänsla och kvalitet i yrkesutövningen.

certifikatlogo

Konsultansvarsförsäkring

Läs mer

Konsultansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal.

certifikatlogo

Kontrollansvarig enligt Plan- och Bygglagen

Läs mer

Kontrollansvarig är ett begrepp som infördes i plan- och bygglagen 2011 och ersatte begreppet kvalitetsansvarig som fanns i den äldre plan- och bygglagen. Huvudregeln är att det ska finnas en eller flera kontrollansvariga vid utförande av åtgärder som kräver bygglov, rivningslov, marklov eller anmälan. Byggnadsnämnden ska i bygglovsbeslutet ange om det ska finnas någon kontrollansvarig och i så fall vem eller vilka som är kontrollansvariga.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

avatar

Professionellt utförd besiktning

via Husbesiktning, Lomma

Snabb respons, trevligt bemötande och en mycket grundlig och proffesionellt genomförd besiktning.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Billig besiktning, men inte noggrann

via Besiktning av villa 150 kvm, Helsingborg

Tyckte att priset var bra så vi testade. Slutade med att en av killarna satt på mobilen, den andra gick runt och kollade huset lite snabbt. Brunnarna i toaletterna och badrummet kollade dom inte, eftersom dom var smutsiga eller det var ett badkar i vägen. Då ville dom att vi skulle skriva en klausul om brunnarna, vilket jag absolut inte gick med på eftersom det brunnarna är ett av dom viktigaste grejerna att kolla. Efter många om och men kollades det. Protokollet för ett nästa 200kvm hus var på knappt en sida, med få anteckningar. Besiktning har av egen erfarenhet betytt ett protokoll med mycket information, bilder, bra-att-veta osv, medan denna var tunn. Med det sagt, om besiktningen ändå trots allt räcker och är godkänd, och att dom mot min åsikt gjorde det dom skulle, så var det ett bra pris. Låg flera tusen under konkurrenterna Anticimex.

Svar från Melin & Brolin Projekt AB

Hej Andreas! Tråkigt att du inte är nöjd med tjänsten. Då golvbrunnarna vid besiktningstillfället var väldigt smutsiga så fick du/säljaren valet att göra rent så besiktning kunde utföras. Alternativet var att en klausul på dessa skulle skrivas, då de inte var besiktningsbara. Golvbrunnar rengjordes då av Din säljare för att möjliggöra besiktning. Badkarsfronten demonterades och badkar flyttades för att bedömningar skulle kunna ske av besiktningsman, samtliga golvbrunnar besiktigades. Vi är fullt medvetna om att golvbrunnar är en viktig del i besiktningen. Att den ena killen ´satt i mobilen´beror helt på att han påbörjade utlåtandet för besiktningen, eftersom att Ni uttryckt att det var bråttom att få in detta utlåtande och det fick Ni samma dag. Alla besiktningsmän arbetar/dokumenterar såklart olika, vi använder oss inte utav fotodokumentation. Hoppas detta har bringat klarhet kring Dina funderingar.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Husbesiktning, By Kyrkby

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Husbesiktning, Björklinge

Otroligt proffsiga och hjälpsamma!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Väldigt kunniga

via Badrumsbesiktning, Stockholm

Fullständigt nöjd med deras arbete. De enda pengarna jag var glad att betala under jippon som blev mitt renoveringsprojekt.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga