Företagets logotyp

MFD (Måleri och Fastighetsskötsel - Denis)

Omdömen (57)

M

Denis Broqi

 • Havrekornsgatan 2B, 43146 Mölndal, 43146 Mölndal
 • Medlem på Dorunner sedan: 2012
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

MFD (Måleri och Fastighetsskötsel - Denis) ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om MFD (Måleri och Fastighetsskötsel - Denis)

Hej och välkommen till MFD (Måleri och Fastighetsskötsel - Denis)

MFD erbjuder ett komplett utbud av måleri och snickeritjänster i hela Göteborgsregionen för byggnadsentreprenörer, privatpersoner och fastighetsägare.

Med våra duktiga medarbetare kan vi med säkerhet säga att vi utför alla tänkbara arbeten inom vårt affärsområde.

Vi fokuserar på våra kunder och kvaliteten på arbetet.

Vår målsättning är att varje kund blir nöjd och vill rekommendera oss till andra.

Kvalitet, hög kompetens och pålitlighet är kärnvärden som bidragit till vårt goda rykte.

Välkommen att höra av er till oss om ni har frågor, funderingar eller vill veta mer om våra tjänster. Vid önskemål lämnar vi gärna ut namn och nummer på referenskunder.


“Visste du att MFD nominerades till Årets Måleri Företag 2 år i rad (2018 & 2019)?

Nomineringen betyder otroligt mycket för oss. Vi ser framemot ett lyckad 2020 med nya och återkommande kunder. Ett stort tack till alla kunder för deras förtroende och deltagande i nomineringen.

Firmatecknare: Denis Broqi – Mölndal – 2020″

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

SSG Entre (säkerhetsutbildning arbetsmiljö)

Läs mer

SSG Entre är en utbildning för entreprenörer inom processindustrin, med fokus på gemensamma och relevanta kunskaper inom hälsa, säkerhet och miljö. Målet med SSG Entre är att säkerställa att entreprenörer har god och i industrin väl förankrad kunskap om risker inom hälsa, säkerhet och miljö. Man vill också medvetandegöra vilka regler, rutiner och värderingar som gäller, i syfte att minska antalet olyckor.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Målning av lägenhet i Göteborg - Majorna

Vi har målat väggar, tak, lister och alla bokhyllor hos Guido Tono i Göteborg - Majorna. Kunden har varit väldigt nöjd med vårt arbete och har rekommanderad oss till sina vänner och bekanta.

 

Målning av lägenhet i Mölndal

Vi har spacklad och målat alla väggar hos vår kund Bo Uhrberg.

 

Målning av hus i Torslanda

Målning av alla fönster, vindskivor, fönsterfoder och fasaden. Arbetet har utförds enligt kundens önskemål och resultatet blev väldigt bra.

 

Målning av hus i Mölndal

Fasadtvätting och målning.

 

Målning av sommarstuga i Hisings Kärra

Vi har målat fasaden, vindskivor, fönsterfoder och alla fönster samt kittning och målning av några fönster. Kunden har varit väldigt nöjd mer vårt arbete.

 

Fasadmålning av garaget och huset i Lerum

Garagehuset och villan hos våra kunder Karina och Jonas Viklund blev målade i vit kulör (ink. fönster, fönsterbleck, skorstenar och vindskivor).

 

Poolrenovering

 

Köksrenovering

 

Altanbyggnation

 

Omdömen

avatar

Fasadmåöning

via Ommålning av gavelspets på radhus, Västra Frölunda

Proffsigt utfört. Ordning och reda från offert till utförande. Trevlig personal.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Toppkvalitet. Proffsigt utfört.

Mycket trevligt målarteam. Seriösa offerter.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Renovering av en träfasad, Kullavik

Vi vill tacka Denis och hans team för ett mycket bra utfört arbete med snickeri och målning. Håller vad han lovar, dom är duktig, snabba, trevliga, hjälpsamma. Har bra kontakt under hela det pågående projektet. Han får våra bästa rekommendationer.

Svar från MFD (Måleri och Fastighetsskötsel - Denis)

Tack för dina rekommendationer Jan-Olof. Uppskattar ditt fina omdöme om oss. MFD ~ Denis

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Toppkvalité från förfrågan till avslutat arbete!

Kontaktade Denis på MFD för att få hjälp utvändig målning av vårt hus. Fick snabbt både offert och praktisk vägledning kring arbetets omfattning och prisbild. Därefter utfördes arbetet på ett strålande sätt, snabbt och effektivt och med högsta kvalitét. Stort plus också för ett mycket trevligt bemötande både av Denis och målarna på plats. Kände ett stort ansvarstagande från samtliga inblandade hela vägen till det fina slutresultatet. Kommer verkligen anlita MFD nästa gång och kan varmt rekommendera andra att anlita denna professionella firma! //Filip

Svar från MFD (Måleri och Fastighetsskötsel - Denis)

Tack för ditt fina omdöme Filip. Det glädjer oss att ni är nöjda med vår insats och slutresultatet. Önskar dig och din familj en fortsatt fin sommar. MFD ~ Denis

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Professionella & tillmötesgående

Arbetet utfördes professionellt & dialogen med Denis fungerade mycket bra. När fel uppstod åtgärdades det snabbt utan problem. Städningen som gjordes när uppdraget var klart var mycket noggrann. Även andra personer i bostadsområdet reagerade positivt på detta. Prisvärt & bra resultat!

Svar från MFD (Måleri och Fastighetsskötsel - Denis)

Tack för ert förtroende att ni har anlitat oss för fasadbytet. MFD ~ Denis

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Väldigt nöjd med fasadbyte

Bra kontakt med Denis under hela processen. Duktiga snickare som fixade allting snyggt och prydligt och därefter hämtade upp allting och lämnade det nästan snyggare än det var innan. Det var inga problem att beställa små tillägg under processen och snickarna tänkte helhet och påpekade uppenbara fel som jag missat och undrade om jag ville ha det åtgärdat. Allt hanterandes därefter och till ett rimligt pris utan att jag ens bett om offert på tilläggen, tycker att det är ett tecken på en seriös firma. Jag är väldigt nöjd

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd

Mycket professionella. Jag valde detta företag för att göra en stor renovering i min lägenhet. Jag har blivit positiv överraskade med den ansvarsfulla och mycket professionella arbete, Kom med bra och kreativa lösningar. Frågade hela tiden hur jag ville ha det och kom egna förslag. Jag rekommenderar dom i allra högsta grad. Ghadeer Berg

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd, proffsiga,kvalitet,snabba pålitliga

Rekommenderar MFD, har gjort ett toppenjobb med vårt hus, fasadtvätt och taktvätt, fasadmålning,,vi är mycket nöjda med denna firma,mycket trevliga proffessionella killar som fixade med allt och lite till. Lyssnade på vad vi ville ha gjort och dem kom med bättre ideer som vi gillar mycket.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Takkupor

via Ommålning av 2 takkupor, Partille

Snyggt utfört jobb och trevligt bemötande rekommenderas !

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Mycket proffsigt arbete

Från första början var Dennis tillgänglig och hjälpsam. Arbetet ser mycket finn ut. Det är dock vårt första hus och fasadmåleri så vi har det svårt att jämföra. Rekommenderar tjänsten i alla fall.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Super nöjd

via Målning av väggar ca 45 kvm, GBG City/Vasastaden

Anlitade MFD för att lägga nytt golv, måla väggar och tak, nytt kakel i kök m.m. och är så nöjd. Denis är proffsig, förtroendefull och kom med lösningar när det behövdes. Jag la till arbeten under hand och han var tydlig med vad det skulle kosta. Denis höll vad Han lovade och höll mig uppdaterad under arbetets gång. Resultatet blev över förväntan och jag är så nöjd. Kan verkligen rekommendera MFD. Carina Edvardsson

Svar från MFD (Måleri och Fastighetsskötsel - Denis)

Hej Carina. Vi tackar för ett bra samarbete och ditt förtroende att du har anlitat oss. Det glädjer mig att du är nöjd med vår insats och slutresultatet. MFD ~ Denis

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Anlitade Denis Måleri och Fastighetsskötsel för byte och målning av husfasad. De jobbade snabbt och effektivt och höll deadline med god marginal. Det var rent och snyggt under byggtiden och städningen efter att arbetet var utfört var grundlig. Mycket nöjd!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd

Fasad målning Denis o hans manskap var fantastiskt trevliga, höll kontakt o förklarade när o om de skulle komma beroende på väder, de höll rent och snyggt även under pågående jobb, dessutom mycket tillmötesgående med råd o övriga frågor vi hade, Vi är väldigt nöjda med både arbetet o kvaliten samt den färg som vi valde vi har ett nytt hus nu. Start var en rundvandring och diskution om hur o när i tid samt vad som kunde komma extra ( hade även snickare med för bedömning av paneler o foder) sedan en ordentlig gemensam besiktning efter arbetets utförande där Denis var mer uppmärksam på missar än vi var. toppen firma – Anders & Gittan

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Tapetsering, GBG City/Vasastaden

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Putsarbete Murstock, bra jobb!

Snabbt svar, bra flexibilitet/tillgänglighet. Snabbt och väl utförd av duktig och trevlig hantverkare.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Mycket nöjda med helheten, rekommenderas!

Tydlig offert som stämde till 100% när fakturan kom. Snabbt och bra utfört jobb. Små påpekanden erbjöd man sig fixa till utan diskussion. Kontinuerlig uppföljning efter de olika delmomenten kändes mycket proffsigt. Extra plus att man tog på sig en helhet och koordinerade snickare, målare, elektriker etc.

Svar från MFD (Måleri och Fastighetsskötsel - Denis)

Hej Jan. Härligt att du är nöjd med dem hantverkare som jag har skickat till dig. Tack för ditt fina omdöme om MFD. MFD ~ Denis

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Rengöring av cementplattor på garageuppfart

via Tvätt av betongplattor, Kärna

Välgjort och vi är mycket nöjda! Personen som gjorde arbetet var mycket arbetsam och duktig.

Svar från MFD (Måleri och Fastighetsskötsel - Denis)

Hej Helen. Det glädjer mig att ni är nöjda med vår insats. Tack också för ett trevligt bemötande. MFD ~ Denis

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Snabbt svar!

via Bredspackling, Västra Frölunda

Både snabbt och trevligt svar! Dom gjorde ett mycket fint och noggrant bredspacklingsjobb hos oss.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Jättenöjd

via Invändig målning, GBG City/Vasastaden

Snabbt och bra utfört arbete av trevliga och kompetenta killar.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga