Företagets logotyp

LIKANA BYGG & PLATT AB

Omdömen (3)

Kontaktperson

Mikael Parvisto

 • Västberga Allé 1, 12630 Hägersten
 • Medlem på Dorunner sedan: 2020
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

LIKANA BYGG & PLATT AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om LIKANA BYGG & PLATT AB

Välkommen till oss Årets badrumsentreprenörer 2021 !

Jag grundade Likana Bygg med en vision om att vara det självklara valet för dig som söker ett seriöst byggbolag till ett konkurrenskraftigt pris.

Idag, fem år senare, har vi vuxit till ett sammansvetsat team på 15 medarbetare som jobbar stenhårt för att du ska få en prisvärd renovering levererad i tid.

Hos oss får du yrkesstolta hantverkare med lång erfarenhet av att arbeta hemma hos privatpersoner och som är certifierade via Säker Vatten, BKR och Elsäkerhetsverket.

Vi arbetar över hela Stockholms län och kommer gärna ut till ditt radhus, villa eller lägenhet för att lyssna på vad vi kan göra för dig.

Anlita oss för att renovera ditt badrum, kök eller hela din bostad!

Jag ser fram emot att höra från dig.

– Mikael

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening)

Läs mer

PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening grundades av ett flertal plattsättningsföretag i syfte att diskutera och utveckla tekniskt bra lösningar samt att vidareutbilda sina medlemmar inom plattsättningsområdet.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

certifikatlogo

Soliditet - God kreditvärdighet

Läs mer

God kreditvärdighet som utfärdas av Solditet.

Referenser

Totalrenovering

Totalrenovering

 

Totalrenovering

Totalrenovering

 

Totalrenovering

Totalrenovering

 

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

 

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

 

Badrumsrenovering

Rekylvägen , Sollentuna

 

Omdömen

avatar
via Badrumsrenovering, Lidingö

Saknar en ansvarig projektledare som är ansvarig för åtgärder. Blir flera att informera om arbetet och vilka åtgärder som behöver göras samt vilka beslut som blir rätt efter förutsättningarna.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Arbete med badrum o kök

via Totalrenovering av badrum, Täby

Vi är mycket nöjda med företaget Likana Bygg. Företaget har utfört ett mycket professionellt arbete samt haft ett trevligt bemötande och varit lätta att samarbeta med. Jag kan varmt rekommendera företaget till andra kunder.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Lyhört företag som levererar toppresultat

Renovering/ombyggnation av lägenhet i Stockholms innerstad utförd av Likana, i uppdraget ingick väggändringar, golvläggning, nytt kök med mera. Vi är mycket nöjda med resultatet, och inget konstigt med det för Likana har verkligen gjort allt som går för att säkerställa 100% kundnöjdhet. Det var ett par detaljer i renoveringen som vi hade synpunkter på när allt var klart, men Likana gjorde ingen grej av det utan åtgärdade det hela med fortsatt gott bemötande, och väldigt proffsigt utfört.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga