Företagets logotyp

ZJ Städ AB

Omdömen (0)

Z

Al-Saadi

  • Lertagsgatan, 70347 Örebro
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

ZJ Städ AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om ZJ Städ AB

Få hjälp med hemstädning i Örebro

Hemstädning Örebro – trygghet och kvalité

Våra medarbetare har självklart en gedigen erfarenhet inom städyrket och arbetar diskret och professionellt oavsett situation. Samtliga har gått Städarnas utbildningsprogram Städarna Academy.

Vi har kollektivavtal vilket garanterar en schysst arbetsmiljö för våra medarbetare. Vi tror även att en förutsättning för god service är kontinuitet, därför är det alltid samma medarbetare som utför den löpande städningen på en och samma veckodag. Faktum är att vår senaste medarbetarundersökning visar att 91% tycker Städarna är en bra arbetsplats. Så klart något vi är väldigt stolta över!

-Enstaka, veckovisa eller fjorton dagar besök
-Vetted & background-kontrollerade städare
-Håll samma rengöringsmedel för varje besök
-Boka, hantera och betala online

En del av våra tjänster:

Hemstädning
Hos oss tar hjälp med hemstädning att att hålla ditt hem rent och fräscht.

Storstädning
Vi hjälper dig att du får ett skinande rent hem ett par gånger per år. Storstädning ingår ,Städning i kökets skåp och lådor ,Alla ytor som inte ingår i den vanliga veckostädningen

Flyttstädning
Flyttstädning är oerhört viktigt när man flyttar från en bostad till en annan. Vi hjälper dig med en ordentlig flyttstädning med kvalitetgaranti.

Visningsstädning
Vi hjäpler dig att du kan sälja din bostad snabbare och lättare. Du får ett snyggt, rent och välstädat hem med fokus på de platser som spekulanterna tittar på mest .Från den 1 augusti 2016 medges även RUT-avdrag för flytthjälp . Vanligen görs avdraget direkt på fakturan. Se mer information på Skatteverkets hemsida

Trädgårdstjänster
Vi hjälper dig med din trädgårdsskötsel som gräsklippning. Från den 1 augusti 2016 medges även RUT-avdrag för flytthjälp . Vanligen görs avdraget direkt på fakturan. Se mer information på Skatteverkets hemsida.


Fönsterputs
Från den 1 augusti 2016 medges även RUT-avdrag för flytthjälp . Vanligen görs avdraget direkt på fakturan. Se mer information på Skatteverkets hemsida.

Kontorsstädning
Vi hjäpler dig att putsa fönster. Vi utför fönsterputs åt både företag, kommuner och privatpersoner. Från den 1 augusti 2016 medges även RUT-avdrag för flytthjälp . Vanligen görs avdraget direkt på fakturan. Se mer information på Skatteverkets hemsida.

Golvvård
Ett golv som underhålls regelbundet får längre livslängd, blir mer lättstädat och ser vackrare ut.

Ni är alltid välkomna att kontakta oss!

Omdömen

ZJ Städ AB har inte fått något omdöme ännu.