Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Vikhems-Städfirma AB

Om Vikhems-Städfirma AB

  • Mentor Ramadani

  • STORTEGELVÄGEN 10,245 43 Staffanstorp

  • Medlem sedan 2018-10-03

Vi hjälper alla med städ i Staffanstorp med omnejd
Välkommen till oss på Vikhems-städfirma. Vår städfirma är ett passande val, om man behöver hjälp inom städ i Staffanstorp eller i någon annan stad eller ort i dess närhet. Tjänster som vi erbjuder är bland annat flyttstädning, hemstädning, storstädning, visningsstädning, kontorsstädning, dödsbostädning, lokalstädning, trappstädning med mera. Vårt företag drivs som ett litet familjeföretag. Vi har i många års tid skapat optimala lösningar för våra kunder. Vi genomför alltid våra uppdrag enligt våra kunders olika behov, förutsättningar och önskemål. Om du är intresserad av våra tjänster och om du vill ha det rent, snyggt och dammfritt hemma eller på kontoret, så har du kommit helt rätt. Vi kan hjälpa alla och det spelar ingen roll om man är en privatperson eller ett företag. Hör av dig till oss, om du vill ha vår hjälp.

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Områden

Burlöv
Eslöv
Lund
Malmö
Sjöbo
Skurup
Staffanstorp
Svedala
Trelleborg
Vellinge

Se fler områden

Dölj områden

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.