Företagets logotyp

Veterankraft Lidingö

Omdömen (0)

Kontaktperson

Bo Ericson

  • Hereserudsvägen 5, 18150 Lidingö
  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Veterankraft Lidingö ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Veterankraft Lidingö

Vi håller vad vi lovar

Väldigt ofta får vi höra från våra kunder om hur överraskade de är av hur mycket glädje och energi våra veteraner förmedlar. Skälet till det är att våra veteraner jobbar för att de vill och inte för att de måste!

Dessutom visar det sig ofta vad viktigt det är med erfarenhet. Våra veteraner har ett helt arbetsliv bakom sig som gett dem värdefull erfarenhet.

Många av våra kunder upplever också att det är väldigt skönt att få en person som kommer i tid och gör vad som har utlovats. Man får helt enkelt en person man kan lita på.

Vi anpassar lösningen efter dina behov

Vi kan anpassa våra lösningar utifrån de flesta av dina önskemål och våra lokala kontaktpersoner på våra lokala kontor över hela Sverige borgar för ett stort personligt engagemang.
Våra veteraner är också vår styrka. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett alla behov du som privatperson kan tänka sig behöva hjälp med inom seniorbemanning, oavsett omfattning och innehåll. Vi kommer också i de allra flesta fall med kort varsel.

Välkommen att ringa och tala med oss om ditt uppdrag.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Almega

Läs mer

Almega är en organisation i Sverige för tjänsteföretag, Almegas rådgivare och juridiska experter ger medlemsföretagen råd och stöd i alla sorters personalfrågor, från anställning till uppsägning.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

certifikatlogo

UC Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 5 - Guldsigill Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet. 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

DI Gasellföretag

Läs mer

Har blivit utsett av Dagens Industri som ett gasellföretag tack vare snabb tillväxt.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Omdömen

Veterankraft Lidingö har inte fått något omdöme ännu.