DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Trinstäd Ab

Om Trinstäd Ab

  • Trinstäd AB

  • C/o Aquilla, Offu Nkongho, Kilsbackvägen 1J,541 38 Skövde

  • Medlem sedan 2020-05-13

Trinstäd AB är ett företag som verkar i Skövde och erbjuder olika städtjänster. Vi tillhandahåller professionella rengöringstjänster av hög kvalitet designade för att hålla ditt hem rent, obefläckat och vackert så att du kan fokusera på andra saker som är viktiga för dig.

Att företagets lokaler är fina, representativa och gästvänliga är väldigt viktigt. Vi vet detta och det är därför vi har som mål om att sköta om ditt kontor med samma omsorg och noggrannhet som vi utför vid all städning.
Vi utför all typ av städning efter överenskommelse med er och anpassar städningen efter ert behov.

Vi städar ert företag på den tid som passar er, vare sig det är under eller efter kontorstid alla dagar i veckan. Vår rekommendation gällande kontorsstädning är att alltid erbjuda en provstädning som inte är bindande. Detta för att kunna erbjuda dig en offert som är baserad utifrån den exakta städtiden av objektet.

När du anlitar oss får du alltid en städtjänst som är både prisvärd och anpassad efter era kontor och lokaler. Genom en slimmad organisation, en smart schemaläggning och ett starkt kostnadsmedvetande kan vi hålla några av marknadens mest konkurrenskraftiga priser på kontorsstäd. Be oss gärna om en offert, vi vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad. Om du anlitar Trinstäd för att sköta om och städa ert kontor får du alltid ett lågt och fast månadspris, personlig städare, nöjd kund-garanti och vi har en bra ansvarsförsäkring om något skulle hända.

Trinstäd AB är ett komplett städföretag som sätter kunden, kvalitén, medarbetarna och miljön i fokus. Vi är auktoriserade enligt de krav som ställs på serviceavtal. Med kollektivavtal och kvalificerad utbildning för all personal ser vi oss själva som en partner med resurser för att lösa alla dina servicebehov, på dina villkor. Vi är alltid till din tjänst.

Områden

Falköping
Hjo
Lidköping
Mariestad
Skara
Skövde
Tibro
Tidaholm
Töreboda

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.