DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

TKK Bygg AB

Om TKK Bygg AB

  • Tofig Karimov

  • MULTRÅGATAN 132 LGH 1101,162 55 Vällingby

  • Medlem sedan 2019-09-04

TKK Bygg AB är det breda företaget som utgår från Ronneby Kommun men som även är verksamma i Blekinge, Kalmar och Skåne Län. Vi löser kundens alla problem. Vi bygger hus från grunden, renoverar och bygger till. Vi utför även de flesta förekommande markarbeten så som grunder, avlopp, fiber- och kabelgrävning m m. Vi har oftast totalentreprenad och håller i all samordning med andra entreprenörer och planering av arbetet.



Företaget bildades 2018 av far Blerim Shala som innan dess har drivit enskilda firmor inom bygg och entreprenad i 10 år vid sidan av heltidsanställning. Med i driften är också sambo Alexandra G. som ansvarar för kontor, ekonomi och personal. Vi utgår från Ronneby med omnejd personalrum och kontor.



Våra kunder är främst privatpersoner men även större företag och kommuner, främst inom marksidan. Vi tar oss an projekt i hela Blekinge, Kronoberg samt Skåne Län.

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

ID06 logotyp

ID06

ID06 logotyp

ID06

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Områden

Botkyrka
Danderyd
Ekerö
Haninge
Huddinge
Järfälla
Lidingö
Nacka
Norrtälje
Nykvarn
Nynäshamn
Salem
Sigtuna
Sollentuna
Solna
Stockholm
Sundbyberg
Södertälje
Tyresö
Täby
Upplands Väsby
Upplands-Bro
Vallentuna
Vaxholm
Värmdö
Österåker
+ 6 områden - 6 områden

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.