Företagets logotyp

TBJ Allservice AB

Omdömen (0)

T

Bobil Brahim

  • Teknikringen 1C, 58330 LINKÖPING
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

TBJ Allservice AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om TBJ Allservice AB

Vi på TBJ Allservice jobbar med helt kundanpassande lösningar och är inte beroende av standardiserade lösningar. Vi anpassar vår leverans av tjänster helt efter er behovsbild.

Så här jobbar vi
Behovsbild – Hur ser ert behov ut?
Flexibilitet – Vi förstår att ena dagen inte är den andra lik. Därför har ni som kund möjlighet att ändra beställningen utefter vad som passar er från dag till dag.
Engagerad personal – Vi är noga med att personalen som vi levererar ska hålla en hög representativ nivå både arbetsmässigt och social kompetens.


TBJ Allservice
med kunden i fokus
Ingen dag är den andra lik. Vi utökar ständigt våra verksamhetsområden och älskar nya utmaningar. För oss handlar det att leverera engagerad personal efter kundens behovsbild oavsett bransch.

Inbärning/logistik
Flaggvakt/Signalvakt
Stenläggning
Bygg
Montering av kontorsinredning
Renhållning av grönområden
Skogsarbete
Snöskottning
Rivning

Tveka inte på att kontakta oss!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

Lyftkort (operatörsutbildning kranfordon)

Läs mer

Det finns olika sätt att utbilda sig. Typiskt har individen som innehar operatörsutbildningen gått en teoretisk och praktisk grundutbildning hos en utbildningsgivare som är godkänd av Byggnadsindustrins yrkesnämnd (BYN) eller Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (TYA).

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

TBJ Allservice AB har inte fått något omdöme ännu.