Företagets logotyp

Syncnordic AB

Omdömen (2)

S

Necati Gurbuz

  • BALDERGATAN 22, 19551 Märsta
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Syncnordic AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Syncnordic AB

Vi gör det åt dig!

Tillsammans med vårt professionella team så har vi över 20 års erfarenhet i städ och bygg. Med våra utmärkta priser så tillför vi alltid med det lilla extra, pricken över "i":et.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kvalitetsledning (ISO9001)

Läs mer

ISO 9001 är en internationell standard för kvalitetsledning som bygger på ett antal grundläggande principer. Om man har ett ledningssystem som baseras på kraven i standarden kan man få sitt ledningssystem certifierat.

certifikatlogo

Miljöcertifierad

Läs mer

Miljöcertifiering innebär att verksamheten prövar om dess sätt att arbeta för en bättre miljö uppfyller kraven i ISO 14001 - kraven ingår i en serie av standarder definierade av det globala standardiseringsorganet ISO.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Svanen

Läs mer

Svanen är Nordens officiella miljömärke och det drivs på uppdrag av regeringen, utan bransch- eller vinstintresse. Svanen ger bara licens till de varor och tjänster som ansöker om en licens och som därefter klarar deras krav.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

SRY Yrkesbevis

Läs mer

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. SRY utfärdar yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering.

Referenser

Referens

 

Omdömen

avatar

Bra jobb, och ett missförstånd som hanterades

via Invändig målning, Åkersberga

Blev missförstånd kring ROT avdraget i offerten. Slutsumman var generös, men berodde på felaktigt specificerat ROT-avdrag av leverantören. . Vi fick göra en kompromiss.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Proffsiga och flexibla

via Måla om sovrum & hall ca 26 kvm, Södermalm

Jobbet utfördes snabbt, proffsigt och med bra resultat.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga