S

SM Tak & ByggService AB

Omdömen (0)

S

Sharam Kamil

  • PROSAGATAN 5 B, 70371 Örebro
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

SM Tak & ByggService AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om SM Tak & ByggService AB

Vi på SM tak support är noggranna med vårt arbete. Allt vårt arbete går strikt efter svenska byggregler. Våra hantverkare är utbildade inom sin genre. Vi erbjuder byggtjänster till privatpersoner, företag och föreningar i örebro län.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Omdömen

SM Tak & ByggService AB har inte fått något omdöme ännu.