Företagets logotyp

AGERA AB

Omdömen (2)

A

Gabriel

  • Virebergsvägen 15, 16930 Solna
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

AGERA AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om AGERA AB

Byggföretag med trevliga, glada och proffsiga hantverkare. Vi utför tjänster inom Bygg, Måleri och plattsättning.


Kunskap och enkelhet går hand i hand, Nöjda kunder och konkurrenskraftiga priser är basen för långsiktiga kundrelationer!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Lyftkort (operatörsutbildning kranfordon)

Läs mer

Det finns olika sätt att utbilda sig. Typiskt har individen som innehar operatörsutbildningen gått en teoretisk och praktisk grundutbildning hos en utbildningsgivare som är godkänd av Byggnadsindustrins yrkesnämnd (BYN) eller Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (TYA).

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Omdömen

avatar
via Måla om lägenhet, Östermalm

Snabbt och bra jobb!

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd

Vi är mycket nöjda med Agera AB. De var lyhörda, noggranna och kunniga. Höll tidsplanen med marginal, Kommer anlita Agera AB även nästa gång vi behöver bygghjälp

Svar från AGERA AB

Tackar ödmjukast!

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga