Företagets logotyp

Stensta entreprenad ab

Omdömen (2)

Kontaktperson

Anton Nordblom

  • RÖDSIPPSSTIGEN 43, 15331 Järna
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Stensta entreprenad ab ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Stensta entreprenad ab

Vi tillhandahåller Håltagare och Rivare.
Vi har en projektledare till varje Projekt från första kontakt och tills avslut av arbetet, oavsett om det handlar om arbete från 1 timme till längre projekt där du som kund kan få hjälp av våran pålitlighet och kunskap direkt när det behövs.

Vår affärsidé är att leverera skräddarsydda håltagnings och rivningsuppdrag efter de önskemål och behov som uppdragsgivaren har och göra det med hög servicekänsla, kvalitet och pålitlighet. Vi har alla certifikat och utbildningar som krävs.

Våra servicebilar står alltid redo dygnets alla timmar

Välkommen till oss på Stensta Entreprenad AB

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

SCC (safety checklist for contractors - säker arbetsmiljö)

Läs mer

SCC är ett certifikat som utfärdas i syfte att hålla ett högt säkerhetstänk och nivå på en byggarbetsplats.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Omdömen

avatar
via Borra hål i husgrund, Värmdö

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Håltagning för ventilation, Örsundsbro

Svar från Stensta entreprenad ab

Hej, Tack för ett fint omdöme! Tack för att vi fick hjälpa er med håltagningen!¨ God Fortsättning// Mvh Anton Stensta Entreprenad AB

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga