Företagets logotyp

Stenborg Portners AB

Omdömen (1)

S

Alejandro Boragina

  • Medlem på Dorunner sedan: 2014
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Stenborg Portners AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Stenborg Portners AB

Vi är ett nytt företag med fokus på kvalitet. Med mer än 10 år i branschen ger oss visshet, säkerhet och garanterar en nöjd kund.
När du väljer oss väljer du : engagemang, erfarenhet och säkerhet.
Stenborg Byggnad Allservice är ett företag försäkrad för 5 miljoner kronor.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Soliditet - God kreditvärdighet

Läs mer

God kreditvärdighet som utfärdas av Solditet.

Omdömen

avatar

Supernöjd!

via Fönsterputsning, Haninge

Snabbt utfört o mycket bra resultat!

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga