DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Spiiks Elektriska AB

Om Spiiks Elektriska AB

  • Billy Spiik

  • Odonvägen 61,437 31 Göteborg

  • Medlem sedan 2015-01-23

Välkommen till Billy Spiik AB – elektriker i Göteborg & Mölndal

Billy Spiik’s Elektriska AB har arbetat med företag och privatpersoner i 20 år. Vårt huvudsakliga upptagningsområde är stor Göteborg med omnejd. Företaget startades 1993 av Billy Spiik som äger och driver det än idag. Företaget har i dag 3 stycken anställda.

Vi arbetar inom el/tele/data och har under flera år i branschen skapat oss stor erfarenhet, kunnande och kompetens inom många olika områden.

I dag är t.ex. kök- och badrumsrenoveringar en stor del av privatkunders största önskningar vid ombyggnader i hemmet. Vi har stora erfarenheter av just detta efter åtskilliga installationer tillsammans med kompetenta medarbetare. (Snickare, rörläggare, målare)

Något som också börjar bli mer populärt är ljussättningar av byggnader, fasader och trädgårdar, och energibesparingar. En stor favorit på företaget är ljusdesign och belysningar i alla former.

Vår mindre storlek och flexibilitet är ett stort plus för våra kunder vid konsultationer, snabba utryckningar och förmedling av andra yrkesgrupper mm.

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

EIO logotyp

EIO

EIO logotyp

EIO

Elektriska Installatörsorganisationen EIO är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag.

Företagarna (företagarorganisation) logotyp

Företagarna (företagarorganisation)

Företagarna (företagarorganisation) logotyp

Företagarna (företagarorganisation)

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar.

Kollektivavtal logotyp

Kollektivavtal

Kollektivavtal logotyp

Kollektivavtal

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

Områden

Ale
Alingsås
Bollebygd
Borås
Göteborg
Härryda
Kungsbacka
Kungälv
Lerum
Mark
Mölndal
Partille
Stenungsund
Ulricehamn

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.