Företagets logotyp

Smålands Anläggning & Byggservice

Omdömen (0)

Kontaktperson

Joakim Ottosson

  • Östra Storgatan 3, 57455 Kvillsfors
  • Medlem på Dorunner sedan: 2021
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Smålands Anläggning & Byggservice ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Smålands Anläggning & Byggservice

Smålands anläggning & byggservice är din kompletta hantverkare. Vi planerar och organisera allt med alla inblandade hantverkare till jobbet.

Vi utför mindre jobb som målning av väggar till att totalrenovera fastigheter.
Allt inom trädgård,grävning& schaktning till vvs,målning,snickeri,plåtarbeten,murning,
kakling och elektriska installationer.


Du väljer endast ett företag som skickar offert och faktura på större jobb. På så sätt så slipper du onödiga väntetider på att nästa hantverkare kommer.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Snickeri & Målning

Omdömen

Smålands Anläggning & Byggservice har inte fått något omdöme ännu.