Företagets logotyp

Skillingaryd städ

Omdömen (0)

S

Abedin Peci

  • Esplanaden 7, 56730 VAGGERYD
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Skillingaryd städ ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Skillingaryd städ

PRIVATSTÄD
Oavsett om du bor i villa eller lägenhet så städar vi gärna ditt hem åt dig. Vi utgår alltid från en städmall men du är själv med och utformar. Inom ramen för abonnemanget kan du bland annat beställa storstädning, fönsterputs eller trädgårdsservice. Vill du ha hjälp med fler sysslor i hemmet, enklare ärenden m.m. kontakta oss.

ABONNERA PÅ HEMSERVICE
Hemservice går att få som engångsköp, men det vanligaste – och mest förmånliga – är att abonnera på tjänsten. Som abonnemangskund väljer du mellan att ha städning en gång i veckan, varannan vecka eller var fjärde vecka.

FÖRETAG
Oavsett om du har ett litet eller stort företag så städar vi gärna ditt företag åt dig. Skillingarydstäd utför bland annat golvstädning, badrumsstädning, fönstertvätt, köksstädning och trappstädning. Vi kommer överens om exakt vad du behöver ha utfört på din arbetsplats. Sedan sammanställer vi ett schema så att ni vet exakt när jobbet utförs. Företagsstädning skall vara enkelt, så vi erbjuder provtider med eller utan bindningstid.

ATT ABONNERA PÅ FÖRETAGSSERVICE
Företagsservice går att få som engångsköp, men det vanligaste – och mest förmånliga – är att abonnera på tjänsten. Som abonnemangskund väljer du mellan att ha städning en gång i veckan, varannan vecka eller var fjärde vecka.

Målning

Anlita oss när du behöver måla fasad, väggar, tak. Vi utför givetvis även grundarbete i form av spackling, slipning.

En annan orsak till att välja oss, är att vi alltid säkerställer att målningen sker med rätt typ av färg. Det är många olika färger som ska användas i olika miljöer och för olika ändamål.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Auktoriserad Redovisningskonsult

Läs mer

SRF Konsulterna är en branschorganisation för redovisningskonsulter och lönekonsulter som utfärdar certifikatet "Auktoriserad Redovisningskonsult" som en kvalitetsstämpel efter man uppfyllt deras krav.

Referenser

Fasadmålning

Målning av tvåplanshus och garage. In och utvändigt.

 

Omdömen

Skillingaryd städ har inte fått något omdöme ännu.