Företagets logotyp

Skaraborgs skadejour AB

Omdömen (1)

Kontaktperson

Matthias Sjöberg-Rönningberg

  • DALA KÄLLEBACKA, 52162 Stenstorp
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Skaraborgs skadejour AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Skaraborgs skadejour AB

Vi riktar oss till alla som äger, driver eller förvaltar en fastighet samt allmäna ytor. Dygnet runt jour innebär att vi alltid står redo att vara till hjälp vid t.ex.

- Vattenskada
- Brandskada
- Klotter
- Stopp i avlopp
- Oljesanering
- Liksanering
- Avfuktning
- Blod och andra kroppsvätskor
- Lösöre (flytta, rengöra, lagra)

Stora värden går att rädda vid snabba insatser. Vi utreder skadan om det är av den karaktären, skickar sedan ett protokoll med förslag på vidare åtgärder. Hos oss slipper du som kund flera olika kontakter - Vi tar även totalentreprenaden om så önskas.

Men också enskilda uppdrag.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Referenser

Skövde vandrarhem

Här tvättar och målar vi taket på detta gamla hus. Vi kontrollerar även plåten och lagar eventuella skador. Taket målas i fyra steg där grundmålningen appliceras två gånger och färdigfärgen två gånger.

 

Målning fasad

Detta jobb är målat med Demidekk Ultimate. Vi tvättade huset, grundmålade med produkter från Jotun och sedan deras färdigfärg.

 

sanering husgrund

Här jobbar vi med saneringen av en grund och installerar en avfuktare.

 

Omdömen

avatar
via Målning utomhus, Lidköping

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga