Företagets logotyp

Skärgårdens Måleri i Göteborg AB

Omdömen (5)

Kontaktperson

Vladan Djuricic

 • MAJ PÅ MALÖS GATA 30, 41767 Göteborg
 • Medlem på Dorunner sedan: 2019
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Skärgårdens Måleri i Göteborg AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Skärgårdens Måleri i Göteborg AB

Vi är ett familjeföretag som har mångårig erfarenhet av måleri och golvläggning och under dessa år har vi samlat på oss god kunskap.

Skärgårdens måleri är en erfaren och engagerad målerifirma.

Med mångårig erfarenhet på nacken, så har vi kunskapen för att se till att alla våra kunder alltid blir nöjda. Vi har kunniga medarbetare som har en passion för sitt yrke.

Vi är företaget som du skall välja, om du vill ha ett elegant och prisvärt resultat. Vi anpassar alltid alla uppdrag efter kundens behov, förutsättningar och önskemål. Det är trots allt våra kunder som är det viktigaste för oss som företag.

Våra tjänster:

MÅLNING
Vi hjälper er med val av tapeter och målningsarbeten inom alla områden, som bland annat privata hem, kontor, industri och bostadsrättsföreningar. Vi utför även det mesta inom dekorationsmåleri, såsom marmoreringar och ådringsmåleri. Alla arbeten utförs med god yrkeskunskap, god service och med känsla.

GOLVLÄGGNING & LISTNING
Vi hjälper er med er golvläggning och listning. Med oss kan ni alltid lita på att vi tar fram de mest effektiva lösningar för att lösa problemen så kreativt som möjligt.

Vi har nyligen bytt bolagsform och kommer att uppdatera våra referenser inom kort.

VI ERBJUDER KOSTNADSFRIA HEMBESÖK

För mer info eller frågar kan ni besöka vår hemsida!

Dags för att måla ditt hus? KONTAKTA OSS!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Annika Sjögren, Kungsbacka

Nyinflyttad i min nya villa och ville göra om lite, kom i kontakt med dessa killar. Wow vilket arbete det gjorde för mig. Supernöjd!

William Klemmer, Göteborg

Var i behov av att lägga nytt golv i min lägenhet. De skötte detta galant. Rekommenderas

Ryan Bertilsson, Göteborg

Vi är jätte nöjda med arbetet Skärgårdens måleri gjort för oss. Kommer definitivt rekommendera dessa trevliga grabbar!

Kampanj

Måla om huset nu. Njut av livet, låt oss göra jobbet billigare än du tror! Alla som beställer husmålning får en weber grill på köpet

 

Omdömen

avatar

Jag vill bara tacka för ett FANTASTISKT jobb som ni har gjort. Jag är väldigt nöjd, superduktiga målare som ihärdigt jobbade, noga och allt blev kanonbra. Alla lyssnade, och gav viktiga saker sin tid.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Tapetsering 96m2, Olivedal/Masthugget

Chefen var tillmötesgående och lätt att ha att göra med, men det var inte han som utförde arbetet. Trots att de engagerades i god tid blev de inte färdiga som överenskommet, och då behövdes brister i utförandet rättas till, t ex skarvar som inte var limmade riktigt. De som utförde arbetet verkade stressade och slarvade en del i detaljer, som att skära rent tapet har vi upptäckt på flera ställen. Mycket blev bra, men hade förväntat bättre finish, speciellt med tanke på det ganska höga priset.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Suveränt jobb!

via Invändig målning, Majorna

Vladan och hans team är trevliga, noggranna och ordningsamma och ger ett bra pris. Fick regelbundna uppdateringar om hur jobbet framskred och när de undrade över något så hörde de genast av sig. Kommer att anlita dem igen om tillfälle uppkommer.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd över hela upplevelsen

Svar från Skärgårdens Måleri i Göteborg AB

Vi är glada över att ni är nöjda med vårt arbete ! Tack för era fina och härliga omdömen.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd

Killarna är snabba och pålitliga. Nog det mest trevligaste företaget jag haft att göra med! De håller det dem lovar och resultatet blev mer än förväntat Stort tack. Rekommenderas varmt

Svar från Skärgårdens Måleri i Göteborg AB

Hej Gabriel! Vi är tacksamma för era fina och härliga omdömen!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga