S

SBI Bud och Transport

Omdömen (1)

S

Joseph Ijeh

  • RÖDBO LÖPAREGATA 18, 44290 Kungälv
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

SBI Bud och Transport ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om SBI Bud och Transport

Välkommen till vår flyttfirma, som hjälper alla med transport i Uddevalla och Borås. Om du letar efter en firma som enkelt och effektivt kan hjälpa dig med transportarbeten i Borås, Uddevalla och andra städer eller orter, så har du kommit till rätt firma. Med hjälp av erfaren och kompetent personal ordnar vi din frakt. Vi anpassar alltid allt vårt arbete efter de förutsättningar och behov som den specifike kunden har på vårt arbete. Om du är intresserad av att anlita oss, så är det bara att slå oss en signal, så berättar vi mera om hur vi kan hjälpa just dig.

Städ i Trollhättan och Alingsås
SBI Bud och Transport är företaget som du skall anlita, om du behöver kvalitativ och effektiv hjälp inom städ i Trollhättan eller Alingsås. Med vår hjälp får du det dammfritt hemma eller på kontoret. Vi har mångårig praktisk erfarenhet inom städbranschen och vår kompetens är omfattande. Det innebär att alla som anlitar oss kan vara fullständigt övertygade om att vi hjälper dem på bästa tänkbar sätt, när de vänder sig till oss på SBI Bud och Transport.

Transporttjänster
Vi hjälper alla med transport i Uddevalla och Borås. Med hjälp av oss får du effektiv och prisvänlig transporthjälp. Vi åtar oss det mesta inom transportbranschen och vi kan hjälpa till med såväl små- som med stora uppdrag.

Nöjda kunder
Nöjda kunder är oerhört betydelsefullt för oss och vår transportfirma. Målet med alla uppdrag är att göra den specifike kunden så nöjd som möjligt och vi avslutar aldrig ett uppdrag innan du som kund är 100 procent nöjd med såväl arbete som erhållen kundservice.

Erfarenhet
Vi som arbetar här på firma är oerhört kompetenta och rutinerade inom det mesta som rör frakt och dylikt. Med hjälp av oss får du den hjälp som du behöver och om du undrar över någonting, så är det bara att du slår oss en signal, så hjälper vi dig.

Omdömen

avatar
via Flytt av en skrivare, Kungälv

Toppen, fick hjälp samma vecka, vilket var mycket uppskattat

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga